Az Uncharted videojáték szinkronszínésze Tom Hollandot dicséri Nathan Drake-ként

MOZI HÍREK – Nolan North szerint Tom Holland tökéletes Nathan Drake szerepére, és reméli, hogy a színész még több filmben folytatja a szerepet.

 

Egyik Nathan Drake a másiknak, Nolan North csak jó szavakat tud mondani az Uncharted sztárjáról, Tom Hollandról. Az eredeti videojáték-sorozatban North biztosította Nathan Drake karakterének szinkronhangját és motion capture-jét, ami a játékosok fejében örökre az Uncharted szinonimájává tette őt. Sokan még abban is reménykedtek, hogy North lesz az, aki Drake-et alakítja majd az élőszereplős Uncharted-filmben. FIGYELMEZTETÉS: Kisebb spoilerek következnek az Unchartedről.

Végül Holland kapta meg a szerepet, a film pedig a Pókember-sztárt Drake fiatalabb változataként mutatja be. Ez tökéletes döntés volt, ami Northot illeti. A Varietyvel a filmről beszélgetve North világossá tette, hogy nem ért egyet azzal a véleménnyel, hogy egyes játékosok szerint neki kellett volna Drake-et alakítania az új filmben.

„Az emberek azt gondolják, hogy ‘Neked kellett volna lenned’. Nem, nem nekem kellett volna. Én 51 éves vagyok.”

Northnak van egy cameója a filmben, röviden találkozik Holland Drake-jével nem sokkal a trailerekben kiemelt nagy repülőgépes jelenet után. Az ismerős videojáték-zene még el is kezd szólni, amikor North felbukkan, ami még inkább elárulja a játékosoknak a cameo-t. North örült, hogy szerepe a filmben rövid és kedves, mivel nem akarta elvenni a nézők kedvét az élménytől. Azt is megdicsérte, hogy mennyire élvezte a Hollanddal való közös munkát.

„Szuper hatással volt rám Tom Holland, nemcsak a tehetsége, hanem az az ember is, aki, és ahogyan figyeltem, ahogyan a stábbal és a stábbal interakcióba lépett. A strandon rengeteg statiszta és ember volt, akik látni akarták őt. Fiatal lányok tömegei vártak arra, hogy lássák, ahogy kijön a forgatásról, ő pedig integetett, ők pedig sikoltoztak. Én integettem, de erre ők nem sikoltoztak, de ez nem baj. Néhányuk anyukája igen.”

North szerint az is jó döntés volt, hogy egy fiatalabb Drake-et választott a filmhez. Ez megnyitja az ajtót, hogy feltárja, mi történt Drake-kel fiatalabb korában, új, a videojátékokban nem látott területre merészkedve.

„Hol volt a húszas éveiben? Annyi kalandot megélhetnének. Ez valahogy végtelen, amíg Tom úgy néz ki, mintha a 20-as éveiben játszhatna. Amikor megláttam őt, tökéletes volt. Nem úgy néz ki, mint a karakter, de ő a karakter”.

Nolan North lehet, hogy fizikailag nem fogja Nathan Drake-et alakítani az új filmben, de bizonyos értelemben mégis ő fogja játszani őt. A színész fogja narrálni a film hivatalos Audiobook-adaptációját. Ez azt jelenti, hogy az összes szereplő hangját is ő adja majd, beleértve Drake-et is. Bár North azt mondja, hogy megpróbálta magát egy kicsit fiatalabbnak hangoztatni a hangjához.

„Antonio Banderast, egy kicsit Mark Wahlberget és egy kicsit a saját bostoni akcentusomat is fel kellett vennem” – mondta North a hangoskönyvről. „És aztán Nathan Drake. Tom Hollandot viszont nem én alakítottam. Csak magamat adtam elő. Megpróbáltam egy kicsit megfiatalítani őt.”

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu