Ha már számolod a napokat az Elden Ring megjelenéséig, ezt a trailert látnod kell! [VIDEO]

A FromSoftware várva várt játéka, az Elden Ring február 25-én érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és PC-re.

 

 

Alig néhány nap van hátra az Elden Ring megjelenéséig, amely 2022 és valószínűleg az elmúlt évek egyik legjobban várt játéka. Hidetaka Miyazaki új kalandja tovább finomítja a Souls univerzummal megkezdett formulát, átvíve azt egy nyitott világába. Ahogy közeledik a nap, hogy szembenézzünk a kihívásokkal, a Bandai Namco egy új trailert adott ki, amely felkészít minket arra, ami ránk vár.

Az új videó a játékmechanika ismertetésére és a történet bemutatására szolgál

Ebben megismerhetjük karakterünk természetét, aki a Tarnisheds, a Midlandsből száműzött hősök csoportjának leszármazottja. Amikor az Elden Ring elpusztult, az „Aranyfa” áldásának eredete megváltozott, és a száműzött Sinluz visszatért az elveszett kegyelem vezetéséhez.

Fénytelenként kell majd Midlandsra mennünk, hogy szembenézzünk az Első Hősökkel. A trailer általános leírást ad kalandunk mechanikájáról: a világ tele van fenyegetésekkel, katakombákkal, bányákkal és barlangokkal, ahol jutalmakat és többszintes dungeonokat találunk majd, amelyeket a környezet többi részével összekapcsolt komplex építményekként mutatnak be, „hatalmas terek saját felfedezési stílusukkal”, ahol a külvilágtól eltérő érzést fogunk tapasztalni.

 

 

 

 

A többszintes tömlöcök saját felfedezési stílussal rendelkeznek majd

A trailer emlékeztet minket arra, hogy milyen hatalmas lesz a játék világa, és ad néhány tippet arra, hogyan lehet a legjobban felfedezni. A kezünkbe kell majd vennünk a térképet, és nem szabad elfelejtenünk jelzőfényeket és jelzőket elhelyezni, hogy megjegyezzük mindannak a helyét, ami megragadja a szemünket. Gyorsutazással és Torrentera, a kísértetlovunk hátán is tudunk majd közlekedni, ez a társunk kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy elérjük a szakasz olyan pontjait, amelyek gyalog megközelíthetetlenek lennének.

Karakterünk sokféle testreszabási elemmel rendelkezik majd, így változatos felszerelésekhez juthatunk hozzá, és választhatunk a különböző harci stílusok közül: közelharcra, távolsági harcra vagy vegyes harcra összpontosíthatunk. Mindez igencsak jól hangzik, és be kell vallanunk, mi itt a theGeeknél eléggé várjuk a játékot… hát ti? 🙂

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu