Halo Infinite speedrun fél óra alatt, Legendary fokozaton? Simán! [VIDEO]

A Halo Infinite speedrunner lenyűgöző képességeiről tett tanúbizonyságot, 29 perc alatt végzett Legendary nehézségi fokozaton, a fejlesztők szeme láttára.

 

 

Master Chief legújabb nagy kalandja, a Halo Infinite az egész sorozat spirituális rebootja, egy olyan játék, amely érdekes játékmenet-elemekkel egészíti ki a sagát, például John-117 új páncélhorgával, egy olyan eszközzel, amelyet már a speedrunnerek is kiszúrtak. A kedvenc játékaik befejezéséért az idővel versenyt futó játékosok közössége életformává vált, és a videójátékok élvezetének egy alternatív módjaként.

Ez az elhivatott hobbi hívta életre azt a videósorozatot, amelyet az IGN már jó ideje vezet „Developers React” néven, és amelyben a különböző stúdiók fejlesztői reagálnak a speedrunnerek hőstetteire, miközben élőben nézik a játékukat. Ezúttal a Halo Infinite szerepelt a videóban, a Sasquatch lenyűgöző, 29 perces speedrunjával.

Sasquatch a játék különböző repedéseit használja a cél elérése érdekében

A 343 Industries részéről Mika Little, Gameplay Designer, Brian Traugott, Level Design Lead és Caleb Doughty, Game Designer reagál a videóban. A videó bemutatja, hogyan sikerül Sasquatchnak elérnie ezt a lenyűgöző eredményt a játékban található glitcheket és repedéseket felhasználva a lehető leggyorsabb előrehaladáshoz, valamint kiváló játékmesterségről is tanúbizonyságot tesz.

Nemrég láthattuk, hogy egy másik speedrunner hogyan teljesítette a kihívást jelentő SIFU-t 40 perc alatt, méghozzá úgy, hogy nem halt meg. Ha arról van szó, hogy a játék minél nagyobb részének feltörésével érjék el a kívánt célt, a speedrunnerek egyes közösségei éveket töltöttek azzal, hogy minden zugot átkutassanak, hogy levadásszák azokat a hibákat, amelyekkel másodperceket tudnak lefaragni az idejükből. Az egyik legmeglepőbb eset a The Elder Scrolls IV: Oblivion volt, amelyet 2 perc 33 másodperc alatt teljesítettek! [Megjegyzem, anno én is elég gyorsan toltam végig az Obliviont: még 700 órát sem öltem bele…]

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu