Jön a Street Fighter 6, előtte egy másik bunyós kollekció a Capcomtól [VIDEO]

Sejthető volt, hogy a Street Fighter új felvonását teaselte a Capcom a visszaszámláló oldalán, de emellett a japán kiadó bejelentette a Capcom Fighting Collectiont.

 

A Capcom hivatalosan is bejelentette a Street Fighter 6-ot. Ennek tervezője Hashimoto Yusuke, aki a Bayonetta első részének producere, a másodiknak pedig rendezője volt, így az ex-Capcomosokból formált PlatinumGamestől „hazatért”, és ezt a Twitteren erősítette meg. Tsuchiya Kazuhiro, a Capcom producere pedig szintén ott közölte, hogy a Street Fighter sorozaton dolgozik. És ennyit tudunk jelenleg a játékról, aminek első videójában Ryu és Luke látható: a Capcom a nyár folyamán közöl további részletek, így fogalmunk sincs, hogy mikor és mire fog megérkezni. Vajon ezúttal az Xbox is a célplatformok között lesz? Az előző résznél ez ugye kimaradt…

A japánok bejelentették a Capcom Fighting Collectiont is, amiben tíz játékot találhatunk. Benne lesz mind az öt Darkstalkers (Darkstalkers: The Night Warriors, Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge, Vampire Savior: The Lord of Vampire, illetve az eddig Japán-exkluzív Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge és Vampire Savior 2: The Lord of Vampire), a Red Earth első alkalommal jelenik meg a játéktermeken kívül; továbbá jön a Cyberbots: Fullmetal Madness, a Super Gem Fighter Mini Mix, a Super Puzzle Fighter II Turbo, illetve a Hyper Street Fighter II: Anniversary Edition.

Mind a tíz játékot online is játszhatjunk ranked, casual és lobby meccsekben, és mindegyikben rollback netkód lesz (azaz, ha eltér a két játékos között valami, „visszatekerheti” az „előrébb járó” játékost a játék). Training mód is lesz, hogy gyakorolhassunk, kivéve a Super Puzzle Fighter II Turbót. A Spectator mód segítségével nézhetjük, ahogy a többiek küzdenek, és a játékok balanszoláson és néhány javításon is átestek. A csomagon belül múzeum is lesz, amiben több mint ötszáz artworkot, concept artot és tervezési dokumentumot, továbbá több mint négyszáz dalt találhatunk. Játék közben menthetünk is.

A Capcom Fighting Collection június 24-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re (Steamen) 40 dollárért, azaz kb. 15 ezer forintért. Nem csak digitálisan lesz kapható, ugyanis bolti változattal is tervez a japán kiadó.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu