Két újabb konzolra is meg fog jelenni a bővített Omen of Sorrow [VIDEO]

Az AOne Games játékát az Eastasiasoft nem csak PC-re fogja kihozni a Steamen, ugyanis két további konzolra is meg fog jelenni a Omen of Sorrow a horror tematikájú verekedős játék.

 

Oké, ez egy picit bonyolult sztori, ugyanis a játékot több platformon is elérhetjük már. Szóval van az eredeti PlayStation 4-es változat. Ezt a Soedesco publikálta. Aztán ott van az Epic Games Store változat, ahol a fejlesztő saját maga adta ki az Omen of Sorrow-t. Aztán ott van a szeptemberben kiadott Xbox One verzió is. Na, ezekhez lehet hozzáadni a PlayStation 5-öt, a Nintendo Switchet és a PC-n a Steamet. A kibővített változatban átdolgozzák a sztori mód tartalmát, és az arcade mód új befejezéseket kap. Az Xbox One verzió ingyenes frissítéssel megkapja ezeket az újításokat, és az Eastasiasoft által publikált változatok cross-play online multiplayert kapnak (és Ázsiában ez a PlayStation 4-et is takarja, ugyanis arrafelé ők a kiadók).

A fizikai kiadás előrendelése magyar idő szerint február 24-én délután négy órakor indul el a Play-Asián. A PlayStation 5-ös kiadásból mindössze ezer limitált változat, míg a Nintendo Switch verzióból kétezer limitált kiadás lesz legyártva, de lesz alap változat is, amikből ekkora készlethiányra nem kell készülni, lesz abból rendesen. A játék amúgy Unreal Engine 4-en fut, és két és fél dimenziós verekedős alkotásról van szó sok részletes helyszínnel, kézzel faragott animációkkal és filmszerű befejező mozdulatokkal. A háttérzenét Francisco Gerda szerezte.

Új horror kelt életre, és az Omen of Sorrorban a mitológiai, irodalmi lények egymásnak esnek. Több játéktermi játék is inspirációként szolgált, de egyedi innováció és felnőtt esztétika is jellemzi a négy gombot alkalmazó verekedős játékot, amiben Frankenstein szörnyétől Imhotepig változatos listát kapunk. A játékstílusunktól függően jutalmaz vagy büntet minket, de eközben a kezdők is neki tudnak állni (ugyanis nem csak online módokkal rendelkezik).

Az Omen of Sorrow PlayStation 5-ös, Nintendo Switch-es kiadásának megjelenési dátuma még nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu