Az Uncharted-film rendezője nem zárja ki a folytatást, és reagált Tom Holland Jak and Daxter-ötletére

MOZI HÍREK – Nathan Drake filmes Uncharted-kalandja több országban is hatalmas kasszasikert hozott.

 

 

Ha moziról és videójátékokról van szó, az Uncharted-film volt a február hónap egyik legtöbbet emlegetett premiere. A rendezője, Ruben Fleischer azonban azzal is címlapokra került a szakmabeli médiában, hogy mozivászonra szeretné vinni a Jak and Daxtert. Mindez egybeesett Tom Holland nyilatkozataival, aki a filmben Nathan Drake-et alakítja: máris úgy nyilatkozott, hogy nem bánná, ha a Jak főszerepét is ő játszaná.

„A Jak és Daxter egy másik világban játszódik, és egészen más karakterekkel rendelkezik, mint a miénk.” – Ruben Fleischer

Most Fleischer további betekintést engedett abba, hogy milyen lehet a filmadaptáció. Mint a CNET-nek adott interjújában elmondta, amelyről a GameSpot számolt be, a rendező úgy véli, a két karakter jól illene egy űropera stílusú filmbe, a sci-fi egy alműfajába, amelyben a történeteket futurisztikus, technológiai és néha még romantikus módon mesélik el. „Mindig is szerettem volna egy űropera stílusú filmet készíteni. A Jak és Daxter egy másik világban játszódik, és bizonyára olyan karakterek vannak benne, akik nagyon különböznek a mi emberi formánktól” – magyarázza Fleischer.

„Szóval szórakoztató kihívás lenne, de hasonló az Unchartedhez abban a tekintetben, hogy a hangvétel teszi különlegessé a játékot. És azt hiszem, a haverok kapcsolata a játék középpontjában áll, amíg megvan a kapcsolat és a remek hangvétel. Még ha ez a hihetetlen táj önmagában nem is filmes, nagyszerű vizuális világot lehet vele teremteni.” Fleischer azonban nem csak azért adott interjút, hogy a Jak and Daxterről beszéljen, hanem az Uncharted-film folytatását is fontolgatja. Azonban, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a végső szót a közönség mondja ki: „De a közönségen múlik majd, hogy akarnak-e többet látni. Ez attól függ majd, hogy mennyire tetszett nekik a film, és hogy megnéznék-e a folytatást.”

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a közönségnek tetszett az Uncharted mozikba kerülése, hiszen nagyon jól szerepelt, különösen Európában. Ráadásul ezzel még nem ért véget Nathan Drake sikere a nagyvásznon, hiszen a filmet a múlt héten mutatták be az Egyesült Államokban, és máris az év legnagyobb kasszasikerét produkálta.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu