Most akkor lesz metró a Cyberpunk 2077-ben, vagy sem?!

Bár a rajongók egyik legkeresettebb közlekedési formája volt, úgy tűnik, hogy a metró Night Cityn kívül marad. Egyértelmű tehát, hogy a Cyberpunk 2077-ben nem lesz metró, sem most, sem a jövőben, A CD Projekt RED ugyanis kizárta a bevezetését és annak ellenére, hogy a rajongók egyik legkeresettebb közlekedési eszköze, úgy tűnik, hogy az Night Cityn kívül marad.

 

A Cyberpunk 2077 az egyik legvitatottabb indulás főszereplője volt, amit a videojáték-iparban valaha is átéltünk, de a CD Projekt RED nem hajlandó lemondani a játékról, és már ki is adott egy hatalmas frissítést új funkciókkal, next-gen verzióval és egy ingyenes demóval. Ennek ellenére a lengyel fejlesztő továbbra is azon dolgozik, hogy a Night Cityn keresztül a kaland minden szegletét csiszolja, és néhány esetben kénytelen volt ötleteket elvetni .

Ezúttal a Cyberpunk 2077 metróról beszélünk , amely már megjelent egy promóciós képen és utalt arra, hogy felhasználható a játékban. Azonban, és bár a felhasználók kérték ennek a közlekedési eszköznek a bevezetését, a CD Projekt RED nem tervezi, hogy ezzel a vonallal összekapcsolja Night City különböző területeit.

Ezt Marcin Momot , a CD Projekt RED globális közösségi igazgatója kommentálta a Twitteren:

„Sajnálom, hogy ünneprontó vagyok, de nem erről van szó. Nem tervezzük a metró hozzáadását a játékhoz .”

Ez a tweet válaszként szolgál egy Cyberpunk 2077 screenshotra, amely egy építési zónát jelentett be, így a játékosok gyorsan elindították elméleteiket a metró körül.

Így, hogy ez a közlekedési mód nem jöhet szóba, úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED más kezdeményezésekre alapoz. Jelenleg a cég is arra összpontosít, hogy kijavítsák a PC-s és PS4-es verziókban a legutóbbi frissítés következtében feltárt összes problémát, mivel a Night City rengeteg új funkcióval bővült.

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu