Vajon lesz új Call of Duty 2023-ban? Az Activision reagált az esetleges késésről szóló pletykákra

Néhány nappal ezelőtt a Bloomberg számolt be arról, hogy az ikonikus lövöldözős Call of Duty franchise kihagy egy évet.

 

A Call of Duty-saga a legzavarosabb pillanatokon megy keresztül. Az iparág egyik leghírhedtebb felvásárlása után , a franchise jövője a PlayStation-ön erősen kétséges, bár a Microsoft már magára vállalta, hogy tisztázza az összes lehetséges ismeretlent. Most éppen azt próbálják tisztázni, hogy mi azokkal a pleytkákkal, amelyek egyesetleges 2023-as, újabb teljes értékű részről beszélnek.

A Bloomberg saját forrásaira alapozva terjesztette elő ezt az információt, de az Activision Blizzard egyik szóvivője újabb nyilatkozatokkal szolgált, amelyek mindent cáfolnak, amit eddig hallottunk : „Izgalmas listánk van a prémium és ingyenesen játszható Call of Duty élményekről idén, jövőre és azon túl. Az ezzel ellentétes hírek tévesek. Alig várjuk, hogy további részleteket osszunk meg, amikor eljön az ideje.”

Így az Activision Blizzard részéről arra kérnek, hogy felejtsük el ezt a pletykát és figyeljünk a hírekre, amelyeket hivatalosan is közzétesznek a már ismert csatornáikról. Korábban a Bloomberg is előrukkolt egy hírrel, amelyben azt állították, hogy a Call of Duty elhagyhatja az éves megjelenési rendszert, bár ez is egy olyan információ, amit óvatosan kell fogadni, amíg az Activision Blizzard nem dönt az ügyben.

Amit a hivatalos Call of Duty fiókokból megerősítettek, azok a franchise idei, 2022-es tervei, amelyek között szerepel a 2019-ben megjelenő Call of Duty: Modern Warfare folytatása. Tehát az Activision Blizzard nyilatkozatukban elmondottak alapján meg kell várnunk a híreket, hogy ellenőrizzük a franchise jövőjét.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu