This War of Mine: jelentős árcsökkentés, a bevételek 100%-át az ukrán Vöröskereszt kapja

A This War of Mine-ért felelős stúdió felszólalt a háború ellen, és az emberek támogatását kérik.

 

 

Az Ukrajnát jelenleg is sújtó orosz invázióra reagálva az 11 bit studios, a This War of Mine mögött álló cég közleményt adott ki, amelyben a közösség segítségét kéri. Népszerű játékuk a következő 7 napban minden platformon kedvezményes lesz, és ez idő alatt az eladások 100%-át az ukrán Vöröskereszt Alapítványnak ajánlják fel adományként az országban érintettek számára.

„Tegyünk meg mindent az ukrajnai áldozatok támogatásáért” – 11 bit studios

„Ellenezzük Ukrajna orosz megszállását” – szólnak a stúdió szavai. „A szavak üresek lennének értelmes tett nélkül, és az idő sürget, ezért a következő 7 napban a This War of Mine összes bevétele egy különleges alapítványhoz kerül.”

„Hadd rezonáljon ez az üzenet mindazzal, amit tudsz erről a háborúról és arról, hogy a háborúk hogyan ölnek embereket” – folytatta a stúdió. „Tegyünk meg mi, játékosok és fejlesztők együtt mindent, amit csak tudunk, hogy támogassuk az ukrajnai áldozatokat és hozzátartozóikat.”

Ha nem ismernéd, a This War of Mine egy túlélőjáték, amely egy realisztikus és nyers háborús témát ölel fel. A túlélők egy csoportját irányítva a játékosnak menedékért, élelemért és egyebekért kell harcolnia, mivel a cím a háború közepén rekedtek szörnyű helyzetét tükrözi.

Az 11 bit studios székhelye Lengyelországban van, így a csapat elég közel áll az ukrajnai helyzethez. A This War of Mine hatalmas sikert aratott PC-n és konzolokon, sőt, a játék egy oktatási rendszer része volt, amely a diákokat „az érzelmekről, az igazságról, a jó és a rossz közötti küzdelemről, az emberségről és a szenvedésről” tanította.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu