Végre kiderülhetett, ki lesz a készülő The Flash-film gonosztevője

MOZI HÍREK – Lehetséges, hogy egyesek megszellőztették, ki lesz a The Flash főgonosza…

 

 

Még mindig sok rejtély övezi a The Flash-t. Az egyik ilyen rejtély a film főgonoszának kiléte. Nos, Shane Steyn kaszkadőrnek köszönhetően most újabb támpontokat kaptunk ezzel a kérdéssel kapcsolatban: a DC produkció egyik pólójának képe tovább sejteti, hogy a főgonosz Barry Allen alternatív változata lesz.

Shane Steyn, a The Flash kaszkadőrszínésze az Instagram-fiókján keresztül osztott meg egy pólót a filmből, amelyen Michael Keaton Batman és Sasha Calle Supergirl sziluettje látható, de érdekes módon a Flash sziluettje úgy tűnik, hogy nem ugyanaz a szimpatikus Barry változata.

A pólón látható speedster sziluettje nem csak Barry kiforgatott változatának tűnik…

…kezeiből és lábaiból baljós alakzatok kandikálnak ki, de a klasszikus emblémájának egy változata is látható rajta, a piros villámmal sötét háttéren.

A Flashpoint-ívben Barry véletlenül egy alternatív valóságot hoz létre, miután visszament az időben, hogy megakadályozza anyja halálát, és kitörölte az Igazság Ligáját a létezésből, kivéve Batmant, Cyborgot, Aquamant és Wonder Womant; ezzel azonban Flash egy gonosz verziójának létezése is kiderült, akit Reverse-Flashnek hívnak, Barry nemezisének a jövőből.

Eddig a film nem mutatott utalást arra, hogy Reverse-Flash bemutatkozik a DCEU-ban, de talán a most felfedezett kép valamiféle megerősítést jelent. A logó nagyon hasonlít ahhoz, amit Zoom professzor használ a DC Comics képregényeiben és animációs filmjeiben.

Mivel nem Barry-változatról van szó, könnyen lehet, hogy Eobard Thawne-t egy még nem megerősített színész fogja alakítani, de korábban azt pletykálták, hogy Matthew McConaughey keltheti életre a karaktert.

A Flash november 4-én kerül a mozikba.

Forrás: SerieStation

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu