Dying Light: itt a crossplay PC-n, Steam, Epic és GoG gamerek együtt a kooperatív játékmódban

Ami a második részt illeti, a Techland nem adott több hírt a crossplayről.

 

Bár már az utolsó napot zárjuk, a február sok újdonságot hozott nekünk videojátékok formájában. Az év egyik legjobban várt megjelenése a Dying Light 2 Stay Human volt, amely a hónap elején jelent meg. Úgy tűnik azonban, hogy a fejlesztők még mindig foglalkoznak a Dying Light első részének frissítésével , és ezért most hozzáadják a cross-play-t a különböző PC-s platformokon.

Mint azt az Epic Games egy sajtóközleményen keresztül megosztja, az Epic Online Services megoldása segít az Epic, a Steam és a GoG játékosok találkozásában a Dying Lightban. Ez egybeesik a cím Epic Games áruházakba való érkezésével, ami viszont 60%-os kedvezménnyel landol az Enhanced Edition és 70%-os kedvezménnyel a Platinum Edition esetében.

Ami az újabb részt illeti: a Techland egyelőre nem adott további híreket a Dying Light 2 crossplayjéről. A fenti információknak megfelelően , a konzolos játékosok csak az azonos platform felhasználóival játszhatnak kooperatív módban, a crossplay ugyanis nem működik az Xbox és a PlayStation különböző generációi között. Legalábbis addig, amíg a fejlesztők nem adnak ki egy frissítést, amely véget vet ennek a problémának.

És az, hogy a szerzőknek még rengeteg munka áll előttük azon túl, hogy csiszolják legújabb játékuk részleteit. Elvégre már megosztották a Dying Light 2 következő hónapokra vonatkozó útitervét az első sztoris DLC dátumával együtt. Ettől eltekintve a Techland posztapokaliptikus világa nem győzött meg minket teljesen, hiszen tesztünkben azt írjuk, hogy bár szórakoztatóak a játék alapjai, a rengeteg bug, a közepes történet, és egyéb rossz, játékdesign döntések lehúzták kicsit a játékot.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu