Ghostwire: Tokyo – Prelude: ingyenes felvezető vizuális novella érkezett [VIDEO]

A Tango Gameworks ügyes megoldással hívja fel a figyelmet az utolsó időzített PlayStation 5-exkluzív játékára: egy vizuális novella vezeti fel a Ghostwire: Tokyo előzményeit.

 

Érdekesség, hogy ugye a Ghostwire: Tokyo PlayStation 5-re és PC-re jön, de a felvezető, a Ghostwire: Tokyo – Prelude PlayStation 4-re is ott van a PlayStation Store-on, így a 2013-as konzollal, vagy annak frissített/erősebb változatával rendelkezők is valamelyest elmerülhetnek a játék világában, ráadásul ingyenesen, és lépéselőnyben a PC-sekhez képest. Furcsa marketinges húzás, de talán ez is működni fog.

Szóval a Ghostwire: Tokyo – Prelude-ban jobban is meg lehet ismerni a játék világát. KK-hoz és annak természetfeletti nyomozós csapatához csatlakozhatunk, miközben egy szokatlan eltűnés iránt kuakodnak. Az útjuk során viszont valami gonoszabba futnak. KK kollégáival másképp is interakcióba léphetünk, és így a történetüket meg lehet a Ghostwire: Tokyo egyedinek nevezett előzményében ismerni.

A Ghostwire: Tokyohoz képest tehát merőben eltérő játékra, vagy ebben az esetben talán jobban hangzik, hogy élményre számíthatunk, hiszen a fő fogás egy akció-kaland játék, amiben az Ethereal Weaving erőteljes művészetét el kell sajátítanunk, ugyanis ez kell Hannya és az ő követőinek, a Látogatóknak (Visitors) legyőzéséhez. Megszállták Tokiót, nekünk meg ki kell paterolnunk a természetfeletti entitásokat, akik szabadon kószálnak a japán fővárosban. Ezt a stúdió elég szépen újraalkotta, tele titkokkal és persze a népszerű helyek sem maradtak ki belőle. (Erről amúgy a minap részletesebben is írtunk: a városrészek egymás mellett lesznek, de nem keverednek össze.)

A Ghostwire: Tokyo – Prelude tehát ingyenes, és már el is érhető PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a PlayStation Store-on keresztül. A PC-sek kicsit pórul jártak, ugyanis nekik egy hetet várniuk kell az előzmény felbukkanására a Steamen és az Epic Games Store-on, ugyanis a Valve és az Epic Games digitális platformján március nyolcadikától lesz beszerezhető a japán stúdió alkotásának előétele. A teljes játék amúgy március 25-én jön PlayStation 5-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu