Itt az Umma előzetese: Sam Raimi új horrorfilmje Sandra Oh főszereplésével ígéretesnek tűnik [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sam Raimi a Sony Pictures legújabb horrorfilmjének, az Umma-nak a producere, Sandra Oh és Fivel Stewart főszereplésével.

 

 

A Sony Pictures bemutatta az Umma című készülő horrorfilm hivatalos trailerét. Sandra Oh (Megszállottak viadala, A Grace klinika) és Fivel Stewart (Több, mint normális, Freeze) az Umma főszereplői egy anya-lánya párost alakítanak, akiknek boldog életét egy baljós családi titok fenyegeti. Az író és rendező Iris K. Shim, akinek ez lesz a játékfilmes debütálása, a producer azonban a horror ikon Sam Raimi.

A cselekmény szinopszisa a következő: „Az Umma, ami koreaiul >>anyát<< jelent, Amandát (Sandra Oh) és lányát (Fivel Stewart) követi, akik egy amerikai farmon élnek nyugodt életet, de amikor elhidegült édesanyja maradványai megérkeznek Koreából, Amandát kísérti a félelem, hogy saját anyjává válik.”

A trailer Amandát egy túlságosan védelmező nőként mutatja be, aki a lányával él egy farmon. A látszólag furcsa életük a feje tetejére áll, miután hirtelen megérkeznek Amanda édesanyjának maradványai. „A haragja addig fog nőni, amíg ebben a dobozban marad” – mondja a titokzatos futár. Amanda és az anyja nyilvánvalóan nem voltak jóban, hiszen a lánya előtt titokban tartja anyja létezését, sőt kezdetben még a maradványokat sem hajlandó elfogadni. „Egyes koreaiak úgy hiszik, hogy az élet nehézségeiért az őseik meggyötört szellemei felelősek” – mondja Amanda egy ponton.

Az ugyanezt a címet viselő regényt két éven át írta Iris Shim, aki a gyermekkorából és a koreai hagyományokból merített ihletet. Amint az a trailerből is kiderül, a film koreai népmesék által ihletett képeket tartalmaz; a kilencfarkú róka (kumiho) például röviden megjelenik a trailer vége felé. Az Umma úgy tűnik, hogy eltér az általános horrorfilmektől, és valami mélyebb és személyesebb, vagy ahogyan manapság nevezik – emelkedett horrorral szeretne előállni. Egyelőre úgy tűnik, a filmnek minden esélye megvan arra, hogy egy klisé-parádé helyett valami maradandót tegyen le az asztalra.

Az Umma 2022. március 18-án mutatkozik be.

Forrás: YouTube

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu