Új patch-eket kap a Horizon Forbidden West

A Horizon Forbidden West új patch elérhető PS4-re és PS5-re. Kijavították a küldetések során tapasztalt hibákat, és tökéletesítették a játék néhány grafikus részét.

 

Néhány hét telt el azóta, hogy a Horizon: Forbidden West kijött PS4-en és PS5-ön, de a Guerrilla csapata még mindig azon fáradozik, hogy javítsa az élményt a Sony konzolokon. A játéknak van néhány vizuális problémája az open world terén, amelyek kijavításán a fejlesztők jelenleg dolgoznak.

Tegnap megjelent egy új javítás, amely frissíti a játékot az 1.06-os verzióra. PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető, és a Redditen közzétett hivatalos javítási megjegyzésekben elolvasható az összes módosítást. A kiterjedt lista összefoglalásához érdemes kiemelni az egyes küldetések korrekcióit és a vizuális fejlesztések beépítését.

 

Változások vannak a küldetésekben, a kamerában, a vizuális hibákban és a stabilitásban. A stabilitást tekintve több olyan hibát is kijavítottak, amelyek az alkalmazás hirtelen bezárását okozták, valamint kijavították a mozizás közbeni kiugrást és több fekete betöltőképernyőt, amelyek bizonyos pontokon aktiválódtak. Aloy ruházatának egyes részei nem lehetnek elmosódottak Fotó módban, és a fényképezőgépet úgy alakították át, hogy bizonyos helyzetekben úgy viselkedjen, ahogy kellene.

 

A vizuális fejlesztésekkel kapcsolatban a fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy van még tennivaló. „A csapat továbbra is vizsgálja a játékosok által jelentett különféle grafikus problémákat a fényerővel, élességgel és a képernyő telítettségével kapcsolatban a kamera mozgatásakor” – kommentálják a Guerrilla. „Ezeket a problémákat még nem javították ki ezzel a javítással, de csapataink kiemelten vizsgálják őket.”

Aloy új kalandja a Tiltott Nyugaton végül 2022-ben érkezett meg, mert a felelősök el akarták kerülni a zűrzavart a fejlesztésen belül, és bár van rajta csiszolnivaló, az eredmény egyértelművé teszi, hogy ez az év egyik tulajdonneve. Ha szeretné tudni, milyenek voltak a tapasztalataink a játékkal kapcsolatban, nézze meg a Horizon: Forbidden West ismertetőt, hogy megtudja, milyen pozitívumokat és negatívumokat találtunk benne.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu