A Halo Infinite kooperatív kampánya késik, de a 343 Industries optimista

A kooperatív játék lehetősége a tervek szerint a második évad kezdetén, május 3-án érkezett volna a Halo Infinite-be.

 

 

A Halo Infinite kreatív igazgatója, Joseph Staten blogbejegyzésben közölt híreket a játékról, a következő szezonokról, valamint a co-op és a Forge mód állapotáról, és sajnos úgy tűnik, hogy még egy kicsit várnunk kell, hogy barátainkkal egy kanapén ülve élvezhessük Master Chief legújabb kooperatív kalandját.

Bár a Co-op mód és a Forge mód a 2., illetve a 3. szezonnal együtt érkezett volna, Staten a bejelentésében megosztott néhány prioritást, és kiderült, hogy felmerült néhány probléma, ami miatt a klasszikus játékmód végül nem érkezik meg a Season 2 kezdetére.

A co-op továbbra is tervben van a 2. szezonban

„Több időbe fog telni, hogy a Halo Infinite hatalmas, nyitott világában egy kiváló minőségű, teljes körű, 4 játékosra kiterjedő, hálózatba kapcsolt kooperatív élményt érjünk el. Emellett elkötelezettek vagyunk a kiváló 2 játékos osztott képernyős kooperatív élmény mellett minden Xbox konzolon, az eredeti Xbox One-tól az Xbox Series X-ig, és a kampány kevésbé lineáris és nyitott szakaszai komoly osztott képernyős kihívásokat jelentettek, amelyek megoldása hosszabb időt vett igénybe” – vallotta be Staten.

A kreatív igazgató azonban bizakodó volt, és reméli, hogy a Co-op módot még a második szezon vége előtt elkészítik, és ígéretet tett arra, hogy amint lehet, közzéteszik az új dátumot. Staten kiemelte a Forge nagyszerű fejlődését is, megerősítve a célt, hogy a 3. évadra elkészüljön.

A Halo Infinite Season 2 május 3-án érkezik Lone Wolves néven. Az évad teljes témája ezek körül a Lone Wolf Spartanok körül forog majd, a vad, kemény és a Spartan parancsnoksághoz hű Lone Wolves-ok bemutatásával. A 2. évad a Lone Wolves történetébe merít majd el minket mozgóképekkel, tematikus eseményekkel és Battle Pass elemekkel.

Nem minden Season 2 tartalom kapcsolódik majd ehhez a témához: példaként Staten bemutatott néhány koncepciótervet a Fracture fegyverekhez. A 2. szezonban egyensúlyi változások, játékoskeret-frissítések, új módok és pályák is lesznek, köztük a „King of the Hill” visszatérése.

A 343 Industries elismert Xbox-franchise-ának legújabb része 2021. december 8-án érkezett meg; ha esetleg még nem olvastad volna, íme, mi hogyan vélekedünk a játékról!

Forrás: Halowaypoint.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu