Még mindig nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Gotham Knights, de a bétája rövid időre megjelent a Steamen

Bár nem sokkal a megjelenése után eltávolították, de ez talán jelzi, hogy hamarosan érkeznek újabb hírek a videojátékhoz.

 

A múlt pénteken bemutatták a The Batmant, a rajongók tömegeinek nagy örömére szerte a világon. És ez magában foglalja azokat is, akik szenvedélyesen rajonganak a videojátékokért, akik türelmesen várják a Gotham Knights híreit . Ezek vonakodnak kijönni, de a különböző források szerint ezen a hétvégén egy törölt nyilvános béta jelent meg a Steamen röviddel azután, hogy ismert volt.

Mint a PCGamesN-ben olvastuk, ez a tesztverzió a Warner Bros. Games Montreal produkcióján mindössze néhány percig volt elérhető, mielőtt visszavonták volna, és meglehetősen hatalmas, 82,5 GB-os letöltési mérettel rendelkezett . Néhány részletet erről a „Gotham Knights Playtest”-ről a SteamDB-n keresztül lehet elérni.

A felelős csapat nem kommentálta ezeket az információkat, amelyek a Batgirl, Red Hood, Nightwing és Robin (Tim Drake) főszereplésével készülő kooperatív szerepjáték és akció-kaland közelgő híreinek előzetesként tekinthetők. A további részletekre azonban még várnunk kell.

Ami biztos, az a néhány hete újra megerősödött az érdeklődés a Gotham Knights iránt. A PC-re, PlayStationre és Xboxre megjelenő játék premierjével a Warner Bros. új generációs szuperhősös videojátékainak első darabja érkezne a boltokba, ami elvileg, még az idén, ha nem lesz csúszás, az Suicide Squad: Kill The Justice League-el folytatódna, majd később jöhet a Shadow of Mordor alkotói által fejlesztett Wonder Woman.

Másrészt Batman jelenléte várható a MultiVersus, egy ingyenesen játszható Super Smash Bros. játékban, amelyben különböző WarnerMedia IP-k karakterei szerepelnek.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu