A Blizzard friss World of Warcraft-bővítést és egy teljesen új mobiljátékot jelentett be

Előzetesen leleplezték a Hearthstone bővítményt, amelyről hamarosan minden fontos információt megoszt majd a Blizzard.

 

 

Közeledik a tavasz és a Blizzard egyértelművé tette, hogy számukra is fontos hetek jönnek. Néhány projekt létezéséről már tudunk, például az új Warcraft mobiljátékról, amit még februárban mutattak be, de ha szeretnél naprakész maradni mindenben, ami a Warcraft világával kapcsolatos, akkor van egy jó hírünk.

A vállalat a szerepjáték hivatalos weboldalán közzétett bejegyzésen keresztül jelentette be az elkövetkezendő napokra vonatkozó terveit. A megosztott dátumok márciustól májusig terjednek, és az új Hearthstone-kiegészítéssel kezdődnek, amelynek minden részletét március 15-én, azaz alig egy hét múlva ismerhetjük meg.

Májusban mutatják majd be az új játékot

18-án indul az Arena World Championship, ahol a World of Warcraft legjobb arénajátékosai mérkőznek meg egymással, egy hónappal később, április 19-én pedig megtudhatjuk, hogy melyik lesz a következő bővítmény, ami magához a játékhoz érkezik. De ez még nem minden, májusban bejelentésre kerül a korábban már említett új Warcraft mobiljáték, amiről eddig keveset tudunk.

Márciusra, áprilisra és májusra is vannak tehát dátumok, egy igencsak zsúfolt negyedév a Warcraft világának rajongói számára. Ne feledjük, hogy a Microsoft még nem zárta le az Activision Blizzard felvásárlását, így még nem tudni, hogy az üzlet milyen hatással lesz a sorozatra, és milyen új jövő elé néz néhány hónap múlva.

Forrás: WorldofWarcraft.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu