King Arthur: Knight’s Tale – Artúr király továbblovagolt, elhalasztották a magyar taktikai RPG megjelenését

A magyar NeocoreGames ma bejelentette, hogy elhalasztották a közelgő, körökre oszott taktikai RPG címének: a King Arthur: Knight’s Tale megjelenési dátumát a március 29-ről 2022. április 26-ra került át a Steamen – tehát majdnem egy hónappal később játszhatunk csak vele.

 

A King Arthur: Knight’s Tale már tartalmilag teljes, de a NeocoreGames a további négy hetet a tesztelés véglegesítése mellett a szinkronhangok és a lokalizáció javítására is felhasználja, hogy a játékosok a lehető legjobb és leggördülékenyebb megjelenési élményt tapasztalhassák meg.

A játék egy egyedülálló hibrid a körökre oszott taktikai RPG és a hagyományos, karakterközpontú RPG-k között. A Knight’s Tale a klasszikus Artúr-mitológia történetének modern újragondolása a dark fantasy trópusain átszűrve, a hagyományos lovagi történetek egyfajta csavarja.

Jelenleg a Steam Early Accessben elérhető, a játékosok a kampány első felvonásának egészét átélhetik. A kampány többi része és a végjáték mód a végleges kiadásban kerül majd hozzá.

Ha többet szeretnél megtudni arról, mi történik a kampány stáblistája után, nézd meg az alábbi Beyond The Tale fejlesztői naplót.

King Arthur: Knight’s Tale egy későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban PlayStation 5-re és Xbox Series X | S-re is megjelenik.

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu