Bloodborne Remastered bejelentéssel erősít a mai State of Play? [VIDEO]

A Sony szokásához híven egy nappal a műsor előtt közölte, hogy State of Play programra készül.

 

A Sony Interactive Entertainment (SIE) a PlayStation Blogon közölte, hogy a State of Play ma este, azaz március 9-én lesz, de megint eléggé szerencsétlen időpontban: nekünk este tizenegy órakor kezdődik a program, amit YouTube-on és Twitch-en is figyelemmel lehet követni. A műsor nem lesz hosszú: húsz percesre tervezte a Sony, úgyhogy ezen talán nem fogunk bealudni.

A közvetítés során a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékokkal kapcsolatban új hírek, illetve bejelentések is lesznek. A fő hangsúlyt a japán kiadók kapják, de azért lesznek azon kívüli fejlesztők játékai esetében egy-két új hír is. A közvetítés japán verziójáról megtudtuk, hogy Jon Kabira fogja ezt kommentálni.

Már most vannak pletykák arra, hogy milyen bejelentések jöhetnek. A Redditen felbukkant, hogy a 2015-ös PlayStation 4-exkluzív, a Bloodborne kaphat PlayStation 5-ös remastert, de maga az információ forrását is érdemes erősen megkérdőjelezni, ugyanis mindez a 4chanről indult el, és azért ez a site nem nevezhető teljesen megbízható oldalnak. Viszont az egésznek ellent is mond, hogy több kép is felbukkant. Photoshop, hoax az egész, vagy valóban egy szivárgás révén tudtuk meg, hogy a FromSoftware játéka új generációba lép? Mi azért kétkedünk…

Aztán a SIE Japan Asia egy három perces videóban mutatta meg, hogy milyen játékok érkeznek a két PlayStationre. A RUN! RUN! Lineup!-ban húsz játékot láthatunk, és Utano Aoi rohan a háttérzenére, amit NayutalieN szerzett és Usagi Mary vokálja hallható benne. Ezek a játékok kapták a főszerepet: Elden Ring, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Fall Guys: Ultimate Knockout, SD Gundam Battle Alliance, Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline, Babylon’s Fall, Forspoken, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, illetve Ghostwire: Tokyo. Ezek a játékok pedig rövid ideig bukkannak fel: Dragon Ball: The Breakers, Deathverse: Let It Die, Dying Light 2: Stay Human, eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022, Earth Defense Force 6, Nobunaga’s Ambition: Rebirth, Persona 4 Arena Ultimax, Star Ocean: The Divine Force, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, és The King of Fighters XV.

Kis érdekességként nem árt látni, hogy arrafelé miképp promotálják a játékokat.

Forrás: Gematsu, Gematsu, JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu