Menu

Bloodborne Remastered bejelentéssel erősít a mai State of Play? [VIDEO]

A Sony szokásához híven egy nappal a műsor előtt közölte, hogy State of Play programra készül.

 

A Sony Interactive Entertainment (SIE) a PlayStation Blogon közölte, hogy a State of Play ma este, azaz március 9-én lesz, de megint eléggé szerencsétlen időpontban: nekünk este tizenegy órakor kezdődik a program, amit YouTube-on és Twitch-en is figyelemmel lehet követni. A műsor nem lesz hosszú: húsz percesre tervezte a Sony, úgyhogy ezen talán nem fogunk bealudni.

A közvetítés során a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékokkal kapcsolatban új hírek, illetve bejelentések is lesznek. A fő hangsúlyt a japán kiadók kapják, de azért lesznek azon kívüli fejlesztők játékai esetében egy-két új hír is. A közvetítés japán verziójáról megtudtuk, hogy Jon Kabira fogja ezt kommentálni.

Már most vannak pletykák arra, hogy milyen bejelentések jöhetnek. A Redditen felbukkant, hogy a 2015-ös PlayStation 4-exkluzív, a Bloodborne kaphat PlayStation 5-ös remastert, de maga az információ forrását is érdemes erősen megkérdőjelezni, ugyanis mindez a 4chanről indult el, és azért ez a site nem nevezhető teljesen megbízható oldalnak. Viszont az egésznek ellent is mond, hogy több kép is felbukkant. Photoshop, hoax az egész, vagy valóban egy szivárgás révén tudtuk meg, hogy a FromSoftware játéka új generációba lép? Mi azért kétkedünk…

Aztán a SIE Japan Asia egy három perces videóban mutatta meg, hogy milyen játékok érkeznek a két PlayStationre. A RUN! RUN! Lineup!-ban húsz játékot láthatunk, és Utano Aoi rohan a háttérzenére, amit NayutalieN szerzett és Usagi Mary vokálja hallható benne. Ezek a játékok kapták a főszerepet: Elden Ring, Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Fall Guys: Ultimate Knockout, SD Gundam Battle Alliance, Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline, Babylon’s Fall, Forspoken, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, illetve Ghostwire: Tokyo. Ezek a játékok pedig rövid ideig bukkannak fel: Dragon Ball: The Breakers, Deathverse: Let It Die, Dying Light 2: Stay Human, eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022, Earth Defense Force 6, Nobunaga’s Ambition: Rebirth, Persona 4 Arena Ultimax, Star Ocean: The Divine Force, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, és The King of Fighters XV.

Kis érdekességként nem árt látni, hogy arrafelé miképp promotálják a játékokat.

Forrás: Gematsu, Gematsu, JVL

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu