Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin: már elérhető az ingyenes demó! [VIDEO]

A Team Ninja és a Square Enix új Final Fantasy előzmény akció-RPG-je már mindjárt meg is jelenik.

 

 

A Square Enix népszerű szerepjáték-sagája, a Final Fantasy klasszikus hangulatának felidézésére készül a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, méghozzá a Team Ninja által már megszokott akcióval. A tegnapi State of Play-en egy új gameplay trailert tettek közzé, melyben főhőseinket láthattuk elmerülni a Káosz elleni harcban.

A játék jövő héten, március 18-án jelenik meg, de ha szeretnéd kipróbálni, akkor már most megteheted!

A Square Enix ugyanis bejelentette az RPG demóját, ami PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re már elérhető. A demóval az első három szakaszt játszhatjuk majd végig a játék elejétől a Western Keepig.

A többjátékos módot is kipróbálhatjuk majd, és ahogy a Babylon’s Fall esetében is, a mentési adataink átvitelével megőrizhetjük előrehaladásunkat az alapjátékba, ha esetleg megvásárolnánk azt. Úgy tűnik, a Team Ninja tisztában van a játékainak nehézségével…

Arra azonban ne számítsunk, hogy a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is ennyire megterhelő lesz. Az akció-RPG-nek különböző nehézségi módjai lesznek, hogy minden játékosnak megfeleljen a kihívás szintje.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu