Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection: a teknőcök gyűjteménybe szerveződnek [VIDEO]

A magyarul Tini Nindzsa Teknőcökként ismert négy harci teknős egy komoly gyűjteményt kap: tizenhárom játékot foglal magába a kollekció…

 

A Konami végre kidugta a fejét az NFT-kből, mert bejelentette a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection-t, ami cross-genként minden nagyobb konzolon és PC-n is meg fog jelenni, sőt, fizikai kiadásban is. A tizenhárom játékban persze ott lesz mindenki, aki számít, így Donatellótól Szecska mesteren át Zúzóig (a főgonoszt így magyarosították Shredderről). A kollekcióban ezek a játékok lesznek ott, és itt célszerűbb listában sorolni, zárójelben az eredeti platformjukkal:

  •         Teenage Mutant Ninja Turtles (játéktermi)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (játéktermi)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade Game (NES)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (NES)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time (Super Nintendo)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Super Nintendo)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist (SEGA Mega Drive)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (SEGA Mega Drive)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back From The Sewers (Game Boy)
  •         Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical Rescue (Game Boy)

 

Szóval a 8- és 16-bites konzolok korszakából kapunk egy átfogó gyűjteményt, ami nem hangzik rosszul (mondjuk az meglepő, hogy a három Game Boyos, monokróm játékot is behúzta a Konami a pakkba). A fejlesztő a Digital Eclipse lesz, és természetesen ahogy az lenni szokott, a gyűjtemény fejleszt valamit a játékokon. Mentési lehetőség, visszatekerés, gombkiosztás módosítása, online játékmenet néhány címben (ilyen lesz a Tournament Fighters, az verekedős játék ugyanis), illetve ahol eredetileg erre lehetőség volt, helyi kooperatív játékmenetet is kapunk. Digitális útmutatót is kapunk minden egyes játékhoz, hogy a néhol nehezebb területeken (pl. a TMNT első NES részében a víz alatti, elektromos szekció pont ilyen) segítséget kaphassunk.

A 80-as évek egyik legnépszerűbb képregény-sorozatából készített játékok egy kitalált New Yorkban játszódnak a szennyvízcsatornák, a futurisztikus bázisok és más, eltérő idővonalak mellett. A Nickelodeon jóvoltából több extra is lesz: az eredeti képregényekből és rajzfilmekből származó anyagok, illetve más történelmi részletek, mind a múzeumban, ugyanis a franchise több, eltérő médiumban futott az utóbbi közel három évtizedben. Lesznek vázlatos rajzok, játéktervezési anyagok és koncepciós ábrák is.

A Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection idén fog megjelenni 40 dollárért (euróból számítva most kb. 15 ezer forint, később meg ki tudja, hogy mennyi lesz) PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu