Visszatérésre készül Sly Cooper? Több jel is erre mutat!

A Sly Cooper franchise mostanában megint el volt hanyagolva, holott a PS2-n indult sorozat azért a Sony egyik fontos eleme volt két évtizede…

 

A tolvaj mosómedve egyike azon Sony IP-knek, amik kihasználatlanok voltak mostanság. Ilyesmi például a Twisted Metal is, de erről már hallottuk, hogy készül egy TV-sorozat, és már játékkal kapcsolatos pletykákról is beszámoltunk. De az a sorozat a PS1-es korszakban vette a kezdetét, míg Sly a PS2-n tündökölt komolyabban. És most arról van szó, hogy állítólag a Sony őt és bandáját is visszahozhatja a PlayStation 5-ön.

AccountNGT a Twitteren azt írta, hogy egy forrása szerint Sly Cooper leleplezése (vagy pontosabban a visszatérésének közlése) 2022 második félévében, tehát július és december között történhet meg. Ezt azért tartja logikusnak, mert 2022 valóban Sly huszadik évfordulója, és igen, ilyen idősek vagyunk: 2002 régen volt már. Egy másik tweetben pedig még kiemelte, hogy ezt a feltámasztást NEM a Sucker Punch Productions fejleszti. Ők mostanában vagy az InFamous folytatásával, esetleg (és ez tűnik logikusabbnak) a Ghost of Tsushima második részével foglalkozhatnak.

Mivel ők voltak anno a tolvajbanda fejlesztői, ebből adódik, hogy másik stúdió állhat Sly Cooper visszatérése mögött. De ez a két tweet még semmi, ugyanis a Redditen felbukkant: a Sucker Punch frissítette a slycooper.com domain jogait. Az időzítés sem tűnik véletlennek, és valami biztosan készülhet. Ha igaz mindez, akkor a PlayStation a múltba nyúlhat, ami főleg a régebbi játékosok számára hangzik kedvezően.

Nagy eséllyel a ma este érkező State of Play közvetítésben nem fogunk hallani Sly Cooperről, hiszen a Sony nyíltan kimondta, hogy a japán kiadókra fognak koncentrálni a húsz perces adásban, és mivel a Sucker Punch nem éppen onnan származik, talán ki is húzhatjuk a mosómedvét és brigádját a lehetséges bejelentések listájáról.

A végére azért hozzátesszük, hogy mindez nem hivatalos. State of Play lesz. Sly bejelentés… arra nem fogadnánk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu