A Bandai Namco 850.000 dollárt adományoz az ukrán háború áldozatainak és csatlakozik a segélyezéshez

A CD Project RED és a The Pokemon Company már adományozott az ukrán bajbajutottaknak.

 

Amióta Oroszország megszállta Ukrajnát, a játékipar vállalatai elég különböző módon reagáltak. Egyesek felfüggesztették termékeik oroszországi értékesítését, mások adományozásban vettek részt, és már számtalan üzenetben kifejezték támogatásukat az ukrán nép felé.

A Bandai Namco, az iparág egyik legidősebb cége (és az Elden Ring című új játék kiadója) hivatalos Twitter-fiókján osztott meg egy szolidaritási üzenetet, amelyben bejelentette, hogy 100 millió jent (ez nagyjából 850 000 dollárnak felel meg) adományoznak az ukrán bajbajutottaknak.

„A Bandai Namco Csoport úgy döntött, hogy 100 millió jent adományoz a Save the Children alapítványnak, hogy támogassa humanitárius ügyüket a válság idejében. Bízunk benne, hogy azok az emberek és közösségek, akik ebben a konfliktusban szenvedtek, hamarosan visszatérhetnek békés életükhöz.”

A Bandai Namco mellett több más cég is nagy összegeket ajánlott a segítségnyújtásra; a CD Projekt RED, a The Witcher és a Cyberpunk 2077 készítői (akik több mint 215 000 eurót adományoztak), a The Pokémon Company (200 000 dollárral segít az ukrán családoknak), illetve olyan személyiségek is, mint John Romero (aki adománygyűjtő kezdeményezéseket is indított már, például az új DOOM 2 pályát) beszálltak a bajbajutott emberek segítésébe.

Forrás: 3D Juegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu