Az Outward: Definitive Edition jön PC-re, PS5-re és Xbox Seriesre, rengeteg új funkcióval [VIDEO]

A Nine Dots Studios 2019-ben érkezett, Outward címet viselő szerepjátéka az akcióra és a nyílt világú túlélésre fókuszált.

 

 

Az Outward az RPG-rajongók egyik nagy meglepetése volt 2019-ben: a Nine Dots Studios játékától még a készítői sem vártak sokat, ám olyan sikerrel találták szembe magukat, amely meghaladta az egymillió eladott példányt az összes platform között, amelyen elérhető volt.

A stúdió vezérigazgatója, Guillaume Boucher-Vidal úgy beszélt az Outwardról, mint egy olyan játékról, amely „bár nem tökéletes, de hatalmas szíve van.” A stúdió most egy Definitive Editionnel lepett meg minket az RPG-jükből, amely egy lépéssel tovább akar menni, csiszolva néhány problémát, amit a közösségnél tapasztaltak, és egy még erősebb verziót készítenek PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

„Ez a terv, hogy az Outward a lehető legjobb állapotba kerüljön. Nem lenne elég, ha csak úgy elhoznánk a játékot Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, kicsit javítanánk a grafikán, beletennénk a DLC-ket, és otthagynánk. A közösségtől kapott fantasztikus visszajelzéseknek köszönhetően rengeteg komoly változtatással gazdagítottuk a játékot” – ígérte a stúdió az Outward: Definitive Edition teaser trailerében. A fejlesztések között szerepelnek: kevésbé bonyolult varázslatok, a crafting menü javításai vagy a co-op mentési mód elérhetősége.

A játék és a két DLC tulajdonosai ingyenesen frissíthetnek a Definitive Editionre

A kiadás a két bővítmény, a The Soroboreans és a The Three Brothers újdonságait is tartalmazza, szervesebben integrálva a játék minden régiójában. A stúdió által nem megfelelőnek ítélt területek is megújultak, köztük a Vendavel-erőd és az ősi fennsík alatti dungeonok. A Nine Dots Studios gondolt a játék veteránjaira is, számos labirintusba egyedi összecsapásokat tettek, így még a legtapasztaltabb játékosokat is érhetik meglepetések.

Azok a játékosok, akik már rendelkeznek az alapjátékkal és a két DLC-vel, ingyenesen frissíthetnek a Definitive Editionre. A Gematsu megosztása szerint a játék új kiadása májusban várható, bár egyelőre nem erősítették meg a dátumot.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."