Jared Leto, a Morbius sztárja kommentálta a Pókember-crossover pletykákat

MOZI HÍREK – Jared Leto reagált azokra a hírekre, amelyek Morbius és Pókember crossoveréről szólnak, miközben arra vár, hogy végre bemutatkozzon a Marvel-filmje.

 

 

A kérdés, amellyel Jared Letót megtalálták, jogos. A Pókember: Nincs hazaút című film megvalósította a rajongók álomforgatókönyvét, miszerint az idők során több Pókember is összejön egy univerzumban, hogy a karakter legikonikusabb ellenfeleivel szálljon szembe a mozivásznon játszódó kalandjaiból. Miközben ez arra szolgált, hogy a Sony és a Marvel Studios minden idők legnagyobb Pókember-filmjét szállítsa, a mozi akkora hatással volt a közönségre, hogy most már minden lehetséges crossoverről találgatni kezdtek, ami a közeljövőben megtörténhet. Mivel a Morbius az egyik következő Marvel-film, ami a mozikba kerül, nyilván sok kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy Tom Holland, vagy akár egy másik Pókember is feltűnhet-e benne…

A Sony olyan karakterekkel, mint Venom, Morbius és a hamarosan érkező Kraven, a Vadász, saját Pókember-univerzumot fejleszt, de míg Pókembert a Morbius trailerében graffitivel borított képként látták egy falon, addig a hálóvető személyesen még nem mutatkozott be a Sony egyik újabb filmjében sem. Ez nyilván komoly várakozáshoz vezetett, hogy valamikor Pókember is feltűnik majd, és az igazi kérdés az, hogy ez mikor lesz, és ki fogja viselni a ruhát.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva nemrégiben a Morbius sztárja, Jared Leto az egyetlen módon – nagyon homályosan – foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy Tom Holland Pókembere megjelenhet-e a készülő filmben. Leto így nyilatkozott:

„Megmondom őszintén, szívesen ringbe szállnék Pókemberrel. Szerintem Tom Holland elképesztő, és elég dinamikus duót alkotnánk.”

A Morbius legutóbbi trailerei sok fejtörést okoztak azzal kapcsolatban, hogy pontosan hol is helyezkedik el a film a többi Marvel-filmhez képest. A Marvel Studios rengeteget tett azért, hogy az MCU folytonossága – nagyon kis kivételektől eltekintve – kordában maradjon, ellentétben a DCEU-val, amely olyan sok irányba ágazott el, hogy nehéz kitalálni, melyik DC-film tartozik hozzá és melyik nem. A Sony Venom 2 – Vérontó című filmjében Tom Holland is feltűnik; a Morbiusban pedig Michael Keaton a Pókember: Hazatérés című filmben bemutatott Keselyű szerepében kerül elő, így számos kérdés vár megválaszolásra azzal kapcsolatban, hogy pontosan hol helyezkedik el Morbius és a Sony új univerzuma az MCU-hoz képest.

Persze jó esély van rá, hogy kérdéseinkre választ kapunk, amint Jared Leto Morbiusa végre a mozikban is látható lesz, de egy újabb csúszás után a film most már csak április 1-jén várható. Akár lesz Pókember a filmben – Tom Holland, Andrew Garfield,  Tobey Maguire vagy bárki más szerepében – , akár nem, az kétségtelen, hogy a Sony következő filmjei nagy hasznát veszik majd annak, hogy Pókember milyen magasságokba jutott legutóbbi MCU-kalandjában, és még az általában kevésbé ismert Marvel-karakterek egyikeként is Morbius lesz az első, aki megtapasztalja, hogy a Pókember-kapcsolat mennyit jelent a kasszasikerekben.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu