Lehet, hogy már megvan az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s megjelenési dátuma

A SteamDB rámutatott az Uncharted remastered gyűjteményének belátható időn belüli megjelenésére.

 

 

Néhány hete a PS5-tulajdonosok már élvezhették az említett új kiadást. Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: The Lost Legacy remastered, javított grafikával, gyorsabb képkockasebességgel és egy hihetetlenül részletes játék ígéreteivel érkezett meg PS5-re. A pack PC-re való megjelenését is bejelentették, bár ennek dátumáról nem sok információ hangzott el.

Tegnap a SteamDB-n keresztül osztottak meg egy frissítést az összeállításról, ami a nyári, július 15-i megjelenésre utal. Ez ugyan nem hivatalos információ a PlayStationtől, mégis erős jel lehet arra, hogy a japán cég talán inkább előbb, mint utóbb megosztja a megjelenési dátumot, így véget vetve a Naughty Dog két nagyszerű kalandja konzolokra korlátozásának.

A PS5-re már megjelent csomag egy alapszintű remaster, amely a 60 képkockán és a 3D-s hangzáson túl némi fejlesztést is tartalmaz. Az Uncharteddel együtt az Uncharted: Legacy of Thieves Collection révén a PlayStation folytatja a kiterjedt videojáték-katalógusának PC-re történő exportálását. Legalábbis néhány játékét.

A cég legutóbbi nagyszabású produkciója a God of War volt, amely PC-re is megjelent, és a Steamen igen magas népszerűségnek örvendett. A PC-s közösség azt kérdezi, hogy mi lesz a következő exkluzív játék, ami a platformra érkezik, tegyük hozzá, leginkább a rajongók által kedvelt Bloodborne-ban reménykednek.

Forrás: WCCF Tech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu