A Monster Hunter Rise: Sunbreak új funkciókkal és három rendkívül veszélyes fenevaddal vár ránk [VIDEO]

A Capcom legutóbbi élő közvetítésében rengeteg információt osztott meg a Monster Hunter Rise közelgő hatalmas bővítményéről.

 

 

A Monster Hunter Rise fergeteges vadászata a Sunbreakkel ismét teljes gőzzel folytatódik. Bejelentése mindenhol izgatottá tette a játékosokat, akik türelmesen várták, hogy a Capcom a bővítménynek szentelt legújabb élő közvetítésben további információkat áruljon el. És most, a stream megtekintése után még mindig azt mondjuk, van okunk izgatottnak lenni a Sunbreak miatt.

A Monster Hunter Rise: Sunbreak június 30-án jelenik meg.

A Capcom egy régóta várt információt is elárult: a megjelenési dátumot. Ennek értelmében már most bejelölhetjük a naptárban június 30-át, hiszen ezen a napon élvezhetjük majd mindazt, amit a Sunbreak kiegészítő kínál. De ezzel még nincs vége a Capcom híreinek, hiszen élő közvetítésükben új legyőzendő szörnyeket, új helyszíneket és további elemeket is hagytak nekünk.

A bővítményben a „Three Lords” néven ismert három legendás szörnyeteget kell majd legyőznünk.

Ahogy azt már korábban bejelentették, a Sunbreak egy új rangot fog tartalmazni a játékosok számára, a Master Rank-et, ami viszont több képességet és küldetést old majd fel. Mindez azonban semmire sem lesz elég, ha nem csiszoljuk a vadászatunkat, hiszen a bővítményben olyan szörnyek lesznek, amelyek igazi kihívást jelentenek majd minden tapasztalt felhasználónak.

Ezt követően a Sunbreak bevezet egy narratív ívet, amelyben megismerkedünk Fiorayne-nel, aki Elgado előőrsére vezet minket, hogy véget vessen a királyságát fenyegető veszélynek. Hiszen három új szörnyeteg, akiket „Three Lords”, vagyis „Három Úr” néven ismernek, ádáz harcokba keveredik majd a játékosokkal: ők Garangolm, Lunagaron és Malzeno.

 

 

 

 

Mindezeken túl a Sunbreak új lényeket és karaktereket mutat be, akik végigkísérnek minket a kaland során, mint például Galleus admirális, a tudós Bahari vagy a barátságos Chichae. A bővítmény idővel továbbra is ingyenes frissítéseket kap, és már most előrendelhető, így felkészülhetünk a Monster Hunter Rise epikus utazására. Emellett a fejlesztők nem feledkeztek meg az alapjáték élményének további csiszolásáról sem, és a fentiek mellett egy 13 GB-os frissítést is bejelentettek, amely az első játékosokat segítő erős tárgyakat, új felszereléseket és még sok mást tartalmaz majd.

Nem meglepő, hogy a Capcom egyre több tartalommal bővíti a szörnyeteges játékát, hiszen az utóbbi évek egyik legjövedelmezőbb IP-jéről van szó. Éppen ezért a szintén rohamos eladásoknak örvendő Resident Evil Village mellett új kiegészítőkkel készül, hogy a játékosok továbbra is élvezhessék a vadászatot.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu