Karl napokkal a tavasz vége előtt jön: megjelenési dátum a Sniper Elite 5-nek [VIDEO]

A Rebellion bejelentette azt is, hogy milyen előrendelői bónuszok várnak ránk, illetve mit is tartalmaz a Deluxe Edition.

 

Az új trailerben a sztori, illetve a Sniper Elite 5 főszereplői kaptak kiemelt figyelmet. Karl Fairburne, a sorozat főhőse egy olyan náci tervre bukkan rá (Operation Kraken), ami alapvetően megfordíthatja a tengelyhatalmak javára a második világháborút. Ezért neki mindent be kell vetnie, hogy információkat szerezzen a tervekről, mert anélkül nem tudná megakadályozni azok végrehajtását. Csakhogy Abelard Moller, egy Obergruppenführer a náci hadseregből, ezt nem fogja hagyni; ő a tervek kiötlője és őt kéne megállítani.

Aki előrendeli a Sniper Elite 5-öt, a Wolf Mountain nevű Target Führer-kampányt is megkapja. Bejutunk a Berghofba, Hitler hegyi rejtekhelyére a bajor Alpokban. Ez tele lesz a Führer személyes testőreivel, és a sasszemű mesterlövészeknek több gyűjthető tárgy is lesz. A lehető legkreatívabb módon kell amúgy a náci vezetőt kiiktatni. Másik pluszként a P.1938 hangtompítós pisztoly jár, ami egy, a különleges alakulatnak szánt kísérleti prototípuson alapul. Hangtompítása miatt nem fog feltűnően zajt kelteni.

A Sniper Elite 5 Deluxe Editionje az alapjáték mellett az előrendelői tartalmakat és a season passt is tartalmazza, így a megjeleés után egy két részből áll kampányt is meg lehet így szerezni. Ezek hatalmas pályákon játszódnak, és hiteles, második világháborús fegyvereket vethetünk be. Karakterünket és fegyverünket is testre lehet szabni (két-két ilyen pakk lesz, fegyvercsomagból pdig összesen hat jön). A Sniper Elite 5-öt két fős, online co-opban is játszhatjuk a fotogrammetria segítségével újraalkotott területeken. Az Invasion módba be lehet szállni mások játékába náci mesterlövészként nagy jutalmakkal, és így intenzívebb, változatosabb játékmenetre lehet felkészülni. Több játékmódban akár tizenhatan is megmérkőzhetnek egymással.

A Sniper Elite 5 május 26-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A(z Xbox) Game Pass részeként is elérhető lesz majd a Rebellion játéka.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu