Kijött a Moss: Book II. gameplay trailere — a játék most egy megjelenési dátummal és sok-sok új meglepetéssel érkezik

Kedvenc cuki egerünk, Quill hamarosan visszatér kalandjaihoz a tavasszal megjelenő Moss: Book II. PlayStation VR-játékban.

 

 

A Moss: Book II. hamarosan elérhető lesz Quill kalandjainak minden rajongója számára. A Polyarc csapata ma megerősítette, hogy a kalandjáték pontosan két hét múlva, március 31-én jelenik meg PlayStation VR-on. Emellett egy gameplay trailert is közzétettek, amelyben a fejlesztők néhány újdonságot is megvitattak.

A fejlesztők szerint: „Új szövetségesek, régi barátok és maga a körülötted lévő világ is segítségedre lesz utadon, de végül csak te tudod felemelni Quillt, hogy megmentsd ezt a világot, és együtt legendává váljatok” – olvasható a játékban.

A seattle-i székhelyű cég rengeteg munkát fektet a projektjükbe, hogy a puzzle alapú játékot még bonyolultabbá és izgalmasabbá tegyék. Lesznek például új elsajátítandó képességek és felfedezendő fegyverek. Úgy tűnik, hogy a folytatás még inkább a történetre koncentrál, még bonyolultabbá téve azt, hiszen Quill arra indul, hogy megmentse Moss világát és megbuktassa a könyörtelen Arcane-t.

„A Polyarc csapata rendkívül büszke erre a játékra, és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek. Higgyétek el, ez még csak az előétel volt ehhez az új kalandhoz”.

Egyelőre nem tudni, hogy a játék mikor lesz elérhető VR eszközökön PC-re, a Meta Quest 2-re vagy a PlayStation VR2-re.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu