Öt új Parkour kihívás érkezik a Dying Light 2 játékhoz

Az egyik kihívást néhány nappal ezelőtt építette be a Dying Light 2-be a Techland, de ez még nem minden, március 17-én még négyet adnak hozzá.

 

 

Az idei év annyi elképesztő újdonsággal indult, hogy nehéz elhinni, hogy a Dying Light 2 csak a múlt hónapban jelent meg. A Techland nagyon odafigyel a rajongótáborára és gyakori új frissítésekkel gazdagítja játékát, hogy a Dying Light 2 még izgalmasabb és élvezetesebb legyen.

Voltak már fegyverekhez vagy ruhákhoz kapcsolódó jutalmak, de ezen a héten több parkour kihívást is implementáltak, amelyekkel a stúdió új izgalmak elé állítja a játékosokat. Az első már néhány napja elérhető, de ma újabb négyet adtak hozzá és a jövőben még többre is ígéretet tettek.

Ha szeretnénk kipróbálni az új parkour kihívásokat, akkor a Central Loop Garrison negyedébe kell mennünk, ahol egy akadálypályával kell szembenéznünk. Ezek némelyike anyagi jutalommal jár márkakapcsolatok formájában, szóval érdemes őket kipróbálni, ha valaki elég ügyes ahhoz, hogy számot adjon parkour képességeiről.

A Dying Light 2 február 4. óta elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, a tervek szerint pedig a késleltetett megjelenés után Nintendo Switch-re is megjelenik.

Forrás: Games Radar

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu