Hamarosan érkezik a Street Fighter V utolsó frissítése vizuális és combat újításokkal

Rendre érkeznek a Street Fighter V frissítései, bár a Capcom már bejelentette a franchise hatodik részét.

 

 

Bár a Capcom ígéretet tett a hatodik részre, a Street Fighter V továbbra is kap tartalmi frissítéseket. A verekedős játék a közelgő EVO 2022 egyik nagyágyúja lesz, de előtte még megkapja az ultosó frissítését.

A javítás számos játékmenetbeli változtatást hoz és néhány vizuális extrát is beépít. A legfontosabb változtatás a harcmozdulatok egyensúlyának optimalizálása, amely segíthet még jobban kiegyensúlyozni a match-upokat.

A vizuális újítások közé tartozik egy Cel Shading szűrő, amely minden harcoshoz egy erős körvonalat ad a rajzfilmszerű hatás érdekében, valamint egy Pixel szűrő, amely az arcade képernyők hatását hivatott felidézni. Ezek csak offline módban lesznek aktiválhatóak, viszont a személyre szabható színeket tartalmazó új öltözék minden játékos számára elérhető lesz. Emellett új zenei remixek is érkeznek a játékba.

A frissítés március 29-től, keddtől lesz letölthető PC-re és konzolokra, addig is itt egy videó az új funkciókkal:

A Street Fighter VI-nak még nincs megjelenési ideje, erről valószínűleg jövő nyáron kapunk legkorábban bármi információt. Addig be kell érnünk a Street Fighter V frissítéseivel és az ikonikus verekedős játék új változatának teaser trailereivel.

Forrás: Event Hubs

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu