Tiszta varázslat: a Hogwarts Legacy látványos játékmenet-videóval jelentkezett! [VIDEO]

Az Avalanche várva várt Harry Potter-videójátéka, a Hogwarts Legacy az idei karácsonyfa alatt landol.

 

 

Gyakorlatilag a 2020-as bejelentése óta alig kaptunk híreket a Hogwarts Legacy-ról, így igazi öröm volt a tegnapi State of Play, amelynek egyetlen főszereplője ez a Harry Potter-videójáték, és amely egy körülbelül 20 perces játékmenetben mutatkozott be. Ennek köszönhetően most kicsit alaposabban megismerhettük, mit is kínál az Avalanche Software és a Warner Bros. új játéka.

Az órákon való részvétel és a felfedezés lehetővé teszi számunkra, hogy megtanuljuk és fejlesszük az új varázslatokat.

Miután hosszú ideig nem volt semmilyen Hogwarts Legacyval kapcsolatos hír, ez a kiterjedt játékmenet tökéletes volt arra, hogy részletesen felfedezzük ezt az akció-kalandot, amely úgy tűnik, hogy egy szerelmes levél a J.K. Rowling által létrehozott univerzumhoz. Az órák látogatásától kezdve a Roxfortban elrejtett számos rejtélyen, a varázspárbajokon át a rejtvényekig és minijátékokig, az Avalanche Software játéka úgy tűnik, nem hagyja ki azokat az elemeket, amelyek a Harry Potter világát a fantasy rajongók egyik legkedveltebbjévé tették.

 

 

 

 

Miután megformáltuk ifjú varázslónkat, legyen az férfi vagy nő, szabadon mozoghatunk az iskolában a Roxfortot alkotó négy nagy varázsház valamelyikének tagjaként. A Hogwarts Legacy akciói azonban nem korlátozódnak a kolosszális kastély falai közé, hiszen a külvilágot is felfedezzük, ahol hatalmasnak tűnő forgatókönyvek sokasága vár ránk, amelyekben mindenféle veszélyekkel kell megküzdenünk. És ezzel el is érkeztünk a harchoz.

Lesznek rejtvények, felfedezés, rengeteg harc és még lopakodás is.

Mágusunk érdekes varázslatok sokaságával rendelkezik majd, hogy megvédje magát a varázslók és a legendás varázslények ellen. Ahogy a dolgok kinéznek, úgy tűnik, a Hogwarts Legacy nem lesz híján a lehetőségeknek, ha a harcról van szó: kitérések, ellentámadások, elementáris varázslatok, sőt, még a lopakodásra is lesz lehetőség, hogy meglepjük az ellenséget.

 

 

 

 

Harry Potter világának felfedezése jutalom lesz ebben a kalandban. Az órák látogatása, a Roxfort titkos járataiban való elmélyülés vagy a minijátékok és egyéb ügyességi próbák megnyerése lehetővé teszi számunkra, hogy új képességeket tanuljunk és a meglévőket fejlesszük, mintha egy RPG lenne. Lesznek gyűjtögetni valók és ládák is, ahol újabb és jobb mágikus felszereléseket szerezhetünk, hogy túléljük a ránk váró veszélyeket.

A Hogwarts Legacy 2022 karácsonyán jelenik meg.

Az új teaser videónak köszönhetően láthattuk a tanárokat és az osztálytársakat is, akik elkísérnek majd minket ebben az 1800-as évek végén játszódó kalandban, így a kastély is hasonló lesz, mint amilyenre emlékszünk, de más szereplőkkel, mint a könyvekben/filmekben. Mégis, néhány ismerős arccal keresztezni fogjuk az utunkat. A történet? Koboldok és egy csapat varázsló lesz néhány fő ellenfél, akikkel meg kell küzdenünk a játékban, amely úgy tűnik, hogy a legkevésbé sem hanyagolta el a történetvezetést, még mélyebbre merülve a Harry Potter-univerzumban.

 

 

 

 

Még azt is láthattuk, hogy a főhős a repülő seprűnyéllel gyönyörű tájakon utazik, amelyek felfedezésért kiáltanak. Mintha mindez nem lenne elég, a játék egy olyan teret is kínál, amelyben saját otthonunkat alakíthatjuk ki, tovább bővítve a kaland testreszabási lehetőségeit.

Ha minden igaz, már nem kell sokáig várnunk a Hogwarts Legacy-ra, hiszen a megjelenést idén karácsonyra ígérik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu