Sandra Bullocknak valami történt a lábával

MOZI HÍREK – Ha az ember három hónapig magassarkúban szaladgál a dzsungelben, azt a lába megemlegeti. – Azt hiszem, elmozdultak a csontjaim – mondja Sandra Bullock, aki egy teljes évszakot töltött a liánok között Az elveszett város című filmje forgatásán. – Amikor visszatértem a civilizációba, nem tudtam lapos sarkúban járni, újra kellett tanulnom, milyen, amikor a járdán gyalogol az ember tornacipőben.

 

Bullock ruhatárának fő ékessége azonban egy flitteres, fuksziaszínű kezeslábas volt, amely szinte a filmfőszereplőjévé nőtte ki magát. – Állati hülye viselet egy dzsungelkaland során, de ez volt benne a poén – folytatja az Oscar-díjas színésznő. – Egyébként imádtam, mert jól lehetett bennne mozogni, akkor sem repedt szét, amikor fára kellett mászni.

Az elveszett város főhőse egy írónő, aki romantikus kalandregényeket gyárt. Elmegy a dzsungelbe egy modellel (Channing Tatum), aki új regényének címlapján szerepelne. A fotózás azonban nem várt fordulatot vesz, amikor elrabolja őket egy megszállott milliomos (Daniel Radcliffe), aki úgy gondolja, az írónő tudja, hol lelhető fel egy ősi ereklye, amit a hősnő néhai régész férje már felderített. Az elraboltak segítségére siet egy exkommandós (Brad Pitt), és indul a kalamajka.

Aki már látta a filmet, azt mondja, szemlátomást mindenki nagyon élvezi, hogy elengedheti magát ebben a romantikus vígjátékban: Bullock és Tatum manírok nélkül hozza az egymásra utalt két magányost, Pitt zen-buddhistára veszi a figurát, Radcliffe pedig, aki az aggasztó jelek ellenére mégsem rokkant bele Harry Potterbe, lubickol, hogy életében először főgonoszt alakíthat.

(The Lost City – hazai bemutató: 2022. április 21.)

Forrás: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu