Az A Plague Tale: Innocence nyers története TV-adaptációt kap: íme az első részletek a sorozatról

MOZI HÍREK – A Plague Tale-produkció Amiciát és Hugót követi majd nyomon, akik a túlélésért küzdenek a fekete halál és az inkvizíció idején.

 

 

2019-ben az Asobo Studio és a Focus Home Interactive A Plague Tale: Innocence címen egy drámával, halállal és pusztulással átitatott történettel ejtette rabul a játékosok sokaságát. A program arra invitált minket, hogy kövessük a testvérpár, Amicia és Hugo kalandját, akik a fekete halál patkányait és az inkvizíció katonáit próbálják túlélni, nem is beszélve a középkori Franciaország egyéb veszélyeiről és nélkülözéseiről.

A történetben azonban a videójátékos szférán túl is van potenciál, ezért máris megerősítették egy tévésorozat gyártását.

A rendezői feladatokat Mathieu Turi fogja ellátni, aki olyan filmekben vett már részt rendezőasszisztensként, mint a Becstelen brigantyk, a Lucy és a 3 nap a halálig, a sorozatot pedig a Merlin Productions fogja gyártani, a Focus Entertainment társproducereként.

A történettel kapcsolatban még nem hoztak nyilvánosságra részleteket, de Mathieu Turi a Twitteren megerősítette a hírt, és kijelentette, hogy „alig várja, hogy Amicia és Hugo utazását a képernyőre vigyük”, tehát az A Plague Tale: Innocence című játék cselekményének adaptációjára számíthatunk. Így ismét találkozhatunk Amiciával és az elszántságával, hogy túlélje a kor fenyegetéseit, miközben gyógyírt keres kisöccse különös betegségére.

Ha mindez nem lenne elég az örömre, úgy tűnik, hogy a testvérek folytatják az útjukat A Plague Tale-ben: Requiem címmel, amely next-genre és PC-re érkezik.

Forrás: Allocine.fr

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu