Bemutatkozott a Vampire: The Masquerade – Swansong játékmenete! [VIDEO]

Az új Vampire: The Masquerade-játék a tervek szerint május 19-én jelenik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és PC-re.

 

 

Míg sok vámpírtörténet különösen a véres és halálos hajlamaikban gyökerezik, addig a Vampire: The Masquerade – Swansong olyan előzményeket mutat be, amelyek az RPG-rajongóknak is tetszeni fognak. A vámpírok képességeit a krimi/thriller műfaji kontextusban megvilágító történeten keresztül a játék készítői első körben bepillantást engednek abba, hogy mit tartogatnak számunkra ebben a titokzatos címben.

A játékban három vámpírt irányíthatunk majd: ők Galeb, Leysha és Emem.

A cikk végén találjátok a Vampire: The Masquerade – Swansong első játékmenet-bemutatóját, melyen a szokásos akciójeleneteken és beszélgetéseken túl a várakozásoknak megfelelően olyan pillanatokat is láthatunk, ahol természetfeletti erőink rendkívül hasznosnak bizonyulnak. Hiszen három vámpírt (Galeb, Leysha és Emem) fogunk irányítani, akiknek egyedi képességei lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a bostoni Kamarilla ellen elkövetett váratlan támadás tettesét.

Ebben az értelemben minden karakter rendelkezik egy-egy Diszciplínával: Galeb másokat a bábjává változtat, Leysha el tudja rejteni a jelenlétét, Emem pedig látszólag elérhetetlen helyekre jut el. Ezen kívül a játékban lehetőség van olyan képességek fejlesztésére is, mint a meggyőzés vagy a számítógépek és zárak feltörése. A természetfeletti mozdulatoknak az ára persze hősünk vérszomjának erősödése, így akaratlanul is emberi vér fogyasztásával kell megújítanunk az energiánkat.

Vampire: The Masquerade – Swansong bejelentése szép számmal keltette fel a játékosok érdeklődését, így nem meglepő, hogy a többszöri késés kissé csalódást okozott a közösségnek. Most azonban a játék megjelenése május 19-re van kitűzve, így már csak néhány hét van hátra, hogy átélhessük a népszerű kliséktől eltávolodó, kifinomultabb vámpírkalandot.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu