Most megkaparinthatod a Get Even-t ingyen a Steamen!

A Bandai Namco érdekes ajándékkal készül nekünk, akcióval, rejtvényekkel, lopakodással és meglepő narratívával – ezt kínálja ugyanis a Get Even.

 

 

Úgy tűnik, hogy a Bandai Namco nagyon igyekszik a játékosok kedvében járni: ingyenes Get Even Steam-kulcsokkal lepett meg minket, ezzel is népszerűsítve ezt az érdekes játékukat.

Az akcióhoz való hozzáféréshez nem kell mást tennünk, mint felkeresni a Bandai Namco hivatalos weboldalát, regisztrálni és kitölteni egy űrlapot, hogy az esemény után megkapjuk a digitális kódot. Ne zavartassátok magatokat, hiszen az ajánlat március 21-én, azaz most hétfőn ér véget, és csak az első 100 000 résztvevőre korlátozódik.

Ha egyszer megkaptad a kódot, örökre hozzáférhetsz a játékhoz.

A Get Even az érzelmeinket vizsgálja az önbizalomhiányon és a bűntudaton keresztül, a népszerű tévésorozatban, a Black Mirrorban látott cselekményre emlékeztető sci-fi történet alapján. Cole Blacket követhetjük egy olyan utazáson, amely emlékei mélyére vezet, és egy olyan bűntény helyszínét próbálja rekonstruálni, amely mögött sokkal több titok lappang, mint amennyit látszólag rejt.

 

Get Even ingyenesen a Steamen

 

Egy elhagyatott pszichiátriai klinika lesz a főszereplője az első személyű akció-puzzle kalandnak, amely inkább narratív élményként, mint játékmenet szempontjából tündököl ez az akció-, puzzle- és lopakodós kaland. Ha olyan előfizetésekkel is rendelkeztek, mint a PS Plus, az Xbox Live Gold, a Stadia Pro vagy a Prime Gaming, a március mindenki számára hozott valamit, akció-, stratégiai és remek indie-játékok is letölthetők, érdemes körbenézni.

Forrás: Bandai Namco

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu