Overwatch 2 PC-s béta: a Blizzard megosztott némi információt az új pályákról és hősökről

A Blizzard ígérete szerint friss információkat osztanak meg a népszerű hősös-lövöldözős játék, az Overwatch új részének fejlesztéséről.

 

 

Az Activision Blizzardnál nem volt könnyű időszak a fejlesztés, az Overwatch 2 a céget sújtó intézményi válság miatt történt személycserék után késett. A sikeres hős-shooter folytatása mögött álló csapat azonban jobb kommunikációt ígért a játékosokkal, és április végére zárt bétát PC-n.

A zárt béta április 26-án kezdődik

Alig telt el egy hét, és a stúdió máris kitűzte a végleges dátumot, valamint rengeteg információt közölt arról, hogy mit láthatunk majd a tesztben. A Blizzard egy Twitch livestreamben osztotta meg az információkat, amiről a VGC számolt be. A zárt béta április 26-án kezdődik, és bár kizárólag PC-n lesz, a fejlesztők bevallották, hogy tervezik más tesztek konzolokra való átültetését is.

 

 

 

 

A zárt bétában való részvételhez a játék hivatalos weboldalán lehet regisztrálni. A béta során hozzáférhetünk majd az 5 vs 5 PVP játékmódhoz, az új Push módhoz és a Ping rendszerhez. A hősök tekintetében Orisa, Doomfist, Bastion, Sombra, valamint az új hősük, Sojourn új változata lesz benne.

Az új hősüket, Sojournt is kipróbálhatjuk majd

Az első Overwatch összes pályája elérhető lesz, plusz négy új pálya: Circuit Royal, egy új kísérő térkép, Midtown, egy hibrid térkép, valamint az új Push Mode térképek, Toronto és Róma. Az év elején a Blizzard új funkciókat ígért a legjobban várt játékokhoz, és úgy tűnik, ezek kezdenek megérkezni. Ne feledd, ha lemaradtál erről az első zárt bétáról, ne aggódj, a stúdió tervezi, hogy a jövőben újabb lehetőségeket nyit a játék tesztelésére.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu