Kijött az új trailer a Fortnite 2. évadának 3. fejezetéhez

A Fortnite új trailerrel jelentkezik, amelyben sok ismerőst viszont láthatunk a Marvel univerzumból.

 

Néhány hónap telt el azóta, hogy a Fortnite „Chapter 3”-je nagy változásokkal és rengeteg új kollaborációval berobbant az Epic Games népszerű csatajátékának szigetére. A Fortniteigen epikus lezárást adott a „Chapter 2”-nak, amely során az általunk ismert sziget a tengerbe fordult. Az első évadban láthattuk a Star Wars legveszélyesebb fejvadászát, sőt, még a jó öreg Tom Holland is megérkezett a szigetre Nathan Drake szerepében.

Most pedig az Epic Games bemutatta az új évadot, az új trailer pedig senkit sem hagyott hidegen. A trailer stílusosan a Imagined Order elleni kíméletlen csatával indít, amely gigantikus harci járművek hátterében játszódik: hatalmas tankok, zeppelinek, páncélozott buszok és kisteherautók vezetnek be minket az új ellenségekkel és szövetségesekkel teli második évadba.

A Marvel-Fortnite kollaboráció most látványosabb, mint valaha. A 2. évad 3. fejezetének trailerében is láthattuk, az Imagined Order oldalán Dr. Slone mellett Prowler is ott lesz, míg Stephen Strange, Vasember és Fekete Özvegy felveszik a renddel a harcot.

A kollaboráció alig néhány hónappal a Doctor Strange: In the Multiverse of Madness megjelenése előtt érkezik, amely az új Pókember film óta a Marvel univerzum legújabb tagjaként kerül majd a mozikba. A Fortnite második évadához érkezett egy 20,00-s patch is, amely tegnap lett elérhető.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu