A CD Projekt nem feledkezik meg a Cyberpunk 2077-ről: kap még bővítéseket az akció-RPG

Bár voltak pletykák az esetleges törlésről, a CD Projekt RED folytatja a Cyberpunk 2077 élményének bővítését.

 

 

Nemrég a CD Projekt RED egy fontos hírrel került a címlapokra: A The Witcher 4 már fejlesztés alatt áll, és az Unreal Engine 5-öt fogja használni. A lengyel stúdió azonban egy aprócska helyet is fenntartott egy emlékeztetőnek, miszerint a Cyberpunk 2077 még mindig sokat tartogat, és követni fogja a cég terveit egy új bővítéssel.

„A Cyberpunk 2077-et működtető REDengine technológiát a következő kiegészítő fejlesztésénél is használjuk.” – CD Projekt RED

A Riviai Geralt következő kalandjával kapcsolatos információáradat közepette a szerzők megjegyzik, hogy „ezekkel a bejelentésekkel egyidejűleg a CD Projekt RED azt is megerősíti, hogy a Cyberpunk 2077 következő kiegészítőjének fejlesztésénél továbbra is a REDengine-t, a Cyberpunk 2077-et működtető technológiát használják.” Ami más szóval véget vet az állítólagos törlésről szóló pletykáknak.

Elvégre a Cyberpunk 2077 különböző helyzetei mindenféle spekulációt generáltak a felhasználók körében. Ez odáig fajult, hogy – ahogyan az előző bekezdésben említettük – a Cyberpunk 2077 jövőbeli bővítményeinek állítólagos törléséről szóló elméletek is szárnyra kaptak, annak ellenére, hogy a játékért felelősök már tavaly októberben megerősítették az új tartalmak megjelenését.

Az akció-RPG-vel kapcsolatos egyik legfrissebb hír a next-gen változatokhoz köthető, hiszen a fejlesztők legutóbb a grafikailag feljavított kiadásokkal dobtak nagyot, no meg a régen várt 1.5-ös folttal, ami bizony sokat javított a korábban időnként erősen gyengélkedő játékon.

Forrás: CD Projekt RED

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu