A Cyberpunk 2077 rengeteg javítást kap egy új patch-ben

A CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 új frissítésében több olyan problémát is kijavít, amelyekre a fandom hívta fel a figyelmet.

 

 

Bár úgy tűnt, hogy a legújabb next-gen frissítéssel talán búcsút mondhatunk a Cyberpunk 2077-nek, a CD Projekt RED megpróbálja majd a következő hónapokban is támogatni a játékot. A lengyel fejlesztőcsapat elkötelezett amellett, hogy a közeljövőben újabb bővítéseket adjon a játéknak, de addig is folytatják a játékélmény javítását.

Megjelent a Cyberpunk 2077 új, 1.52-es patch-e, amely már elérhető minden platformon, azaz PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en és Stadia-n. A frissítés több hibát is orvosol az RPG-ben, különösen a küldetésbeállításokkal kapcsolatosakat, amelyek kalandjaink során zavarhattak minket.

Más hibajavítások a nyílt világ működésére irányulnak, konkrétan az NPC-k viselkedésével kapcsolatban Night Cityben és környékén. Ezek érintik a furán viselkedő ellenfeleket, illetve a forgalmat is. Továbbá az út közepén, a semmiből feltűnő autók, illetve a karakterünk járművének helytelen megjelenései is ki lesznek javítva.

A grafikán is sokat fejlesztettek a patch-ben. Az időjárást és a növényzetet érintő bugokat is sikeresen kijavították, valamint egyes tárgyak furcsa viselkedése is korrigálva lett. Változások történtek a kezelőfelületen és a menükön is.

Vannak platformspecifikus változtatások is. PS5-ön például javult a nedves aszfalt grafikus megjelenítése, Xbox One-on és az X|S sorozaton pedig azt a problémát javították, amikor a karakters leblokkolt, ha a kontroller ki volt kapcsolva. A patch hivatalos leírásában persze még számos más fejlesztés is szerepel, akit érdekel a játék oldalán el tudja olvasni.

A CD Projekt RED továbbra is támogatja a Cyberpunk 2077 javításainak és új tartalmainak érkezését, de a lengyel stúdió már az új Witcher játékra koncentrál. A készülő játék az Epic Games-szel és az Unreal Engine 5-ös motorral érkezik, bár ez a megállapodás nem teszi a játékot PC-exkluzívvá, legalábbis egyelőre.

Forrás: cyberpunk.net

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu