A The Witcher 3 még mindig őriz titkokat: ez a készítők „legjobban elrejtett” easter egg-je

Bár a The Witcher 3 már 2015-ben megjelent, még mindig vannak benne érdekességek, amik felfedezésre várnak.

 

 

Még csak szerda van, de már most kijelenthetjük, hogy ez a hét az ünneplés hete a The Witcher rajongók számára. A CD Projekt RED éppen tegnap erősítette meg, hogy új játék készül a sorozatban, de ez nem jelenti azt, hogy a többi játékról megfeledkeztek volna. Ilyen értelemben a The Witcher 3: Wild Hunt egy újabb kuriózummal emlékeztet minket ismét arra, hogy miért is lett annyi helyen anno Az Év Játéka.

„Kétségtelenül ez az az easter egg, amit a legjobban elrejtettem az összes közül.” – Philipp Weber

Ahogy az IGN rámutat, úgy tűnik, hogy xLetalis felhasználó talált egy új „húsvéti tojást”, amelyben Vivienne, a Blood and Wine kiegészítő egyik karaktere szerepel. A játékban az említett NPC-t elátkozták, amit azzal a kockázattal törhettünk meg, hogy az ifjú nemeskisasszony hét év után meghal. Most kiderült, hogy amennyiben mintegy 2500 napig meditálunk a játékban, vagy a konzol idejét előretekerjük, Vivienne-t valóban holtan találjuk Yennefer szobájában, Kaer Trolde kikötőjében.

Miután xLetalis posztja vírusként terjedt, az easter egg készítője, Philipp Weber gyorsan reagált a felfedezésre: „Nem vagyok benne biztos, hogy ez a végső titok, de mindenképpen nagyon közel van hozzá” – mondta az IGN-nek. „Mindenki annyi részletet rejtett el a fejlesztés utolsó hónapjaiban, hogy az emberek valószínűleg egy nap még mindig találnak majd valami újat.” Vivienne esete azonban egészen különleges Weber számára: „Ez egyértelműen az a húsvéti tojás, amit a legtöbbet rejtegettem az összes közül, amit készítettem, szóval elég nagyszerű, hogy végre rátaláltak.”

Amíg tehát a The Witcher következő részére várunk, addig is folyamatosan fedezhetünk fel meglepetéseket Riviai Geralt legútóbbi kalandjában. De mit tudunk a CD Projekt RED következő játékáról? Egyelőre a készítők hangsúlyozzák, hogy még nem adtak hivatalos nevet a projektjüknek, bár azt megerősíthetik, hogy nem köti majd semmiféle exkluzivitás.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu