Oscar Isaac a Metal Gear-filmmel kapcsolatban viccelődött: „Szellőzőnyílásokba bemászva keressük a sztorit”

MOZI HÍREK – Oscar Isaac a Moon Knight premierjén utalt Kojima játékának egyik legikonikusabb pillanatára.

 

 

Oscar Isaac az egyik legmenőbb színésszé vált, miután az új Star Wars-trilógiában játszott, majd nemrégiben megformálta Leto Atreides herceget Denis Villeneuve Dűne-adaptációjában. A színész a Disney+ minisorozatban Moon Knightot fogja alakítani, egy Marvel-hőst, akit már láthattunk különböző videójátékokban.

A sorozat bemutatója közben az IGN munkatársai a vörös szőnyegen megkeresték őt, hogy megkérdezzék, van-e valami újdonság a régóta várt Metal Gear Solid-filmmel kapcsolatban. A színész nem árult el túl sok részletet, csak annyit mondott, hogy dolgoznak rajta, és keresik a Hideo Kojima karakteréhez leginkább passzoló történetet.

A színész már korábban is kimutatta, hogy mennyire szereti Kojima játékát

Oscar Isaac egy vicces utalást is tett a Konami klasszikusára és a rajongók által leginkább emlékezetes pillanatok egyikére. A szellőzőnyílások a beszivárgó játék egyik kulcselemét jelentik, arra szolgálnak, hogy Snake átsurranjon rajtuk, így elkerülve az ellenségek észlelését. Isaac bevallotta, hogy a történetet „a szellőzőnyílásokba bemászva” keresi.

A népszerű színész már korábban is megosztotta a játék iránti szeretetét: „Imádom a játékot. Imádom az érzést, amit minden alkalommal ad, amikor játszom. Ez egy kaland, ahol elszigeteltnek, szomorúnak és magányosnak érzed magad, de vannak hihetetlen erőszakos és rémületes pillanatai is, és ezeket a fogalmakat furcsa, pszichedelikus gonosztevőkkel keveri” – mondta Isaac, aki elkötelezett abban, hogy ezeket az elemeket átültesse Jordan Vogt-Roberts filmjébe.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu