Nagy rendezvényre készül több bejelentéssel a Ubisoft?

Hamarosan jöhet egy Ubisoft Forward, amivel a francia kiadó kitöltheti a jelenleg eléggé hiányos megjelenési tervezetét.

 

A mostanában az Xfire-n író Tom Henderson, egy igazán megbízhatónak nevezhető bennfentes szerint Yves Guillemot cége már régóta készül egy nagy műsorra, de porszem jutott a gépezetbe, miután Oroszország háborút indított Ukrajna ellen, de más, a világban történt esemény is keresztbe tett a francia kiadó terveinek. Akármi is lesz, Henderson azt állítja, hogy közel húsz játékkal rendelkezik a Ubisoft, amik bejelentést kaphatnak ilyen-olyan formában.

Több bejelentetlen játékról is szó esett. Az Immortals Fenyx Rising folytatásán dolgozik a Ubisoft Quebec; a Montpeillerben található stúdió egy új, 2.5D-s Prince of Persián dolgozik; az Ivory Tower pedig a The Crew 3-at hegeszti. Az Assassin’s Creed: Valhallához tervezett DLC-k egyike egy különálló játékká válhat (ennek neve Assassin’s Creed: Rift, állítólag 2023 elején jöhet ki). Az Assassin’s Creed: Infinity, az élő szolgáltatásos (live service) modellt alkalmazó játék még korai állapotban van, így a Ubisoft Montreal+Quebec duónak minimum 2024-ig, 2025-ig van ideje, hogy elkészüljön vele.

Az Avatar: Frontiers of Pandora már a tesztelés felé tart, így a 2023-as üzleti évben (tehát idén április és 2023 márciusának vége között) meg is jelenhet, így a két free-to-play játék, a The Division Heartland és a Tom Clancy nevétől megszabadult XDefiant is jó úton jár; ezek megjelenése is bekövetkezhet hamarosan. Ez talán nem mondható el a Ghost Recon Frontline-ról, aminek finoman szólva is elképesztően negatív fogadtatása volt (és mivel állíítólag NFT-központú lesz, így még inkább el lehet ezt mondani róla; a Ubisoft Quartzot sem nagyon fogadta a közönség pozitívan).

A Skull & Bonesról, a Beyond Good & Evil 2-ről és a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-ről viszont Henderson nem tud sokat, de ez is több a semminél. Azért itt kiemelnénk, hogy mindez nem hivatalos, úgyhogy nem szabad 100%-ban elhinni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu