A Deliver Us Mars űrkalandjáték bemutatta első trailerét, amelynek főszereplője maga a Vörös Bolygó [VIDEO]

A készítők, a KeokeN Interactive csapata már a Holdra is elvitt minket a Deliver Us The Moon című előzményjátékkal, most pedig irány a Mars!

 

 

Sci-fi rajongóként már a mostani Mars-kaland bejelentése előtt is jól ismertük a KeokeN Interactive nevét, hiszen ők voltak felelősek a Deliver Us The Moon fejlesztéséért. Miután lehetőséget adtak nekünk arra, hogy elutazzunk a Holdra, a fejlesztők most egy másik, bolygónkhoz közeli égitestet is célba vettek: innen érkezik az új Deliver Us Mars.

A Deliver Us Mars az előzményeket követve ismét egy olyan játékot kínál, amelyben az emberiség más világok után kutat, miután kimerítette a Föld összes erőforrását.

Ez a Naprendszerben hozzánk igencsak közel eső vörös bolygóra vezet, de ez az utazás sem lesz zökkenőmentes. Ugyanis, ahogy az első trailerben is láthatjuk, a kaland némi kihívást tartogat majd számunkra, hogy túléljünk ezen a felderítetlen égitesten.

A KeokeN Interactive tehát egy olyan narratív kalandon dolgozott, amely 10 évvel a Deliver Us The Moon eseményei után játszódik majd. Így azok a játékosok, akik már legyőzték az előzményjátékot, felismerhető részleteket találnak majd az élményben, kezdve a bevezető videóban felbukkanó drónnal. A fejlesztőcsapat azonban biztosítja, hogy a franchise-t nem ismerők is nyugodt szívvel vághatnak bele az űrkalandokba.

Várjuk, hogy a KeokeN Interactive további információkkal szolgáljon a játékról, amely Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 és PC platformokra jelenik meg. A Deliver Us The Moon ajánlata ugyanis sok sci-fi játékost elkápráztatott, bár a Nintendo Switch-en való fejlesztése olyannyira döcögős utat járt be, hogy az a játék törléséhez vezetett.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu