Jamie Lee Curtis Warcraft-cosplayben fogja levezetni lánya esküvőjét [VIDEO]

Jamie Lee Curtis a horrorfilmek ikonikus alakjaként lett híres, azonban a színésznő hatalmas videójáték rajongó és nagyszerű cosplayer is. Ezúttal a Warcraftból Jaina Proudmore-nak fog beöltözni.

 

Jamie Lee Curtis a slasher mozi szimbólumává vált John Carpenter 1978-as ikonikus filmjének, a Halloween éjszakájának köszönhetően. A színésznő mindig is nagyon nyíltan beszélt a forgatáson kívüli hobbijairól, és a Jimmy Kimmel műsorában való megjelenésekor Curtis ismét meglepte a közönséget a lánya esküvőjével kapcsolatos terveivel.

 

 

Lánya, Ruby májusban házasodik, és esküvőjén Jamie Lee Curtis lesz a szertartásvezető. Ezt azonban nagyon különlegesen fogja megtenni: Jaina Proudmore-nak, a Warcraft-univerzum nagy varázslónőjének cosplay-ában. Ahogy a Kotaku megjegyezte, a színésznő már korábban is bizonyította a cosplay iránti szeretetét, a Warcraft-film premierjén a játék egyik orkjaként vett részt.

Curtis a 2015-ös BlizzConon is részt vett a Warcraft-saga egyik élőhalottjának öltözve, és ugyanebben az évben a Street Fighter-sorozatból ismert Vegának öltözve érkezett az EVO 2015-ös fighting tournamentre. A színésznő jelenleg csak attól tartott, hogy a jelmez nem fog időben megérkezni az esküvőhöz, mesélte Jimmy Kimmelnek. Jaina cosplay-ét állítólag lánya és párja választották ki, akik cosplay-témájú esküvőt terveztek a színésznő kertjében.

Jamie Lee Curtis Patricia Tannist alakítja majd a Borderlands című filmben, mellette Cate Blanchett, Kevin Hart és Jack Black lesznek láthatóak a filmben.

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu