Olcsó megoldással hidalhatja át a ritkább megjelenéseket a Call of Duty

A pletykák szerint nem biztos, hogy a Call of Duty tartani tudja az évenkénti megjelenést, így más megoldással próbálkozna…

 

Már akkor hallottuk ezeket a pletykákat, amikor a Microsoft bejelentette felvásárlási szándékát az Activision Blizzard iránt (ez elé még állhatnak jogi akadályok), és emiatt is volt szó arról, hogy 2023 lehet az első olyan év közel két évtized után, ahol kimaradna az őszi, új felvonás. Az Activision Blizzard (vagy addigra már a Microsoft, ha a tranzakció befejeződik…) ezt viszont nem szeretné annyiban hagyni.

A Twitteren RalphsValve megbízható részleteket közölt a múltban a Call of Duty-val kapcsolatban. Most azt írja, hogy a kiadó az új fejlesztéseket újrakiadásokkal pótolná. Azaz: fontolgatják, hogy az újabb konzolokra a régebbi részeket remastereljék, hogy az új felvonások között felmerülő űrt ki tudják tölteni. És melyik játékokról van szó? A Call of Duty: World at Warról (a 2008-as felvonásról), illetve az első két részről (ezek 2003-ban, illetve 2005-ben jöttek ki). Minden más megoldást bonyolultnak tekintenek.

Ezen még bonyolíthat a Nintendo Switch is. Nem, nem viccelünk: állítólag az Activision Blizzard a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet ki szeretné hozni a nagy N hybrid platformjára, ami a Switch számára az első Call of Duty-játék lenne! (Régebben már volt Nintendo platformon CoD, úgyhogy nem a legelső alkalomról beszélhetünk.) Úgyhogy nem akarnak a Switch értékesítési sikerei felett elsiklani… nos, és a MWR esetében a visszamenőleges támogatás is szóba jött.

Idén viszont a Call of Duty: Modern Warfare II, továbbá a Call of Duty: Warzone 2 fog érkezni. Mind a kettőt az Infinity Ward fejleszti. A Treyarch pedig egy új Black Ops felvonáson dolgozik a pletykák szerint, csakhogy ez nem  2023-ban jönne ki, hanem egy évvel később. Úgyhogy máris lenne egy év, ahol ilyen remastereléses pótlásról beszélhetünk.

A végére azért elmondjuk, amit ilyenkor mindig szoktunk: ez nem hivatalos még!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu