Ismét kiszivárgott a PlayStation Plus kínálat! Ezek az ingyenes PS4-játékok lesznek elérhetőek az előfizetők számára áprilisban

A kiszivárgásból annyit tudunk, hogy a Hood: Outlaws and Legends, a Slay the Spire és az új Spongyabob Kockanadrág játék, a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, lesznek ingyenesek PS4-re.

 

Lassan vége márciusnak, és mint mindig, amikor új hónap érkezik, a cégek bejelentik a konzolos szolgáltatás-előfizetésekkel kapcsolatos híreket. A PS Plus esetében a héten megtudjuk, hogy milyen ingyenes játékok lesznek áprilisban, amelyek a márciusi kínálatot váltják majd fel, pontosabban eredetileg a Sony-tól kellene elsőként hallanunk erről, azonban megint megelőzték őket.

A francia Deadlabs nevű médium ismét kiszivárogtatta a PlayStation Plus előfizetők számára áprilisban ingyenessé váló játékokat. A francia forrásnak nem ez az első információja a PS Plus játékokról, tehát „hiteles” forrásként tekinthetünk rá. Ezek után a Sony hivatalos bejelentése sem lehet már túl messze. Három PS4-es és PS5-ös játék lesz letölthető április 5-től, keddtől, bár ezekhez még más extrák is társulhatnak, amikről hamarosan értesülünk.

Az első kiválasztott darab a Hood: Outlaws and Legends, amely PS4-re és PS5-re is érkezik. A Sumo Digital játéka kevesebb mint egy éve jelent meg. Két négyfős csapatban kell játékosainak megküzdenie egymással, a cél pedig a Robin Hood stílusú kincslopás a szigorúan őrzött középkori fantáziavilágban.

A második PS4-es választás a Slay the Spire, egy népszerű és kedvelt kártyajáték. A játékosnak több száz kártya közül válogatva kell egyedi paklit építenie, miközben különös lényekkel találkozik, hatalmas erejű ereklyéket fedez fel, valamint megpróbálja megszerezni az uralmat az Ajuja felett.

Végül szintén PS4-re készül a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, a THQ Nordic projektje, amely a 2003-ban megjelent Spongyabob játékot hozza vissza új köntösben. Az új játék egy jól megérdemelt grafikai ráncfelvarrással hozza vissza a konzolokra az ikonikus rajzfilmkaraktert, de megtartja az eredeti játék hangulatát és lényegét.

A PlayStation hivatalos bejelentéséig érdemes megjegyezni, hogy a Sony a jelek szerint készül bemutatni az Xbox Game Pass alternatíváját, a jelenleg Spartacus néven futó új szolgáltatást, amely végül a PS Plus és a PS Now előfizetéseket egyesítené.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu