A Rust konzolos fejlesztője is besegít Fallout 76 tartalmi bővítésébe

A Double Eleven bejelentette, hogy a Bethesda Game Studios játékának tartalmi frissítésében közre fog működni.

 

A Fallout 76 2018 őszén jelent meg, és finoman szólva is hatalmas botrány volt körülötte. Minősíthetetlen állapot, mikrotranzakciók, a gyűjtői kiadás sisakja és zsákjának minősége, aztán a Fallout 1st előfizetéses rendszer, de még sorolhatnánk bőven, ami kapcsán beszámoltunk Todd Howard nagy zakójáról. (Talán a játék kudarca is szerepet játszott abban, hogy a Microsoft be tudta kebelezni a Bethesda anyacégét, a ZeniMax Mediát, és a tranzakció már rég le is zárult; ez az Activision Blizzard-ügyletről még nem mondható el.)

A Bethesda Game Studios viszont mostanában mással foglalkozik. Ugye november 11-én jön tőlük Xbox Seriesre és PC-re a Starfield, utána pedig a The Elder Scrolls VI-nak lát neki Todd Howard. Így a Fallout 76-ra nem sok idejük és erőforrásuk van. Itt lép be a képbe a Double Eleven, egy kisegítő stúdió, ami a Minecraft Dungeons társfejlesztője volt, továbbá a Rustot ők hozták el konzolokra. Egy blogposztban közölték, hogy a Fallout 76-tal is ők foglalkoznak.

A stúdió a legnagyobb fejlesztőkkel és kiadókkal dolgozott már szerte a világon, és már nyilvánosan is bejelenthetik, hogy elkezdtek új kihívásokon a Bethesda Game Studiossal dolgozni a Fallout 76 játékosainak. A Double Eleven és a Bethesda stúdiója között 2020 végén kezdődött a párbeszéd, és azóta együtt dolgoztak, hogy sok új, izgalmasnak nevezett tartalom érkezzen a szenvedélyesnek hívott közösségnek az idei év során.

A Double Elevennek viszont bővítenie kell munkaerején, így nem csoda, hogy az Egyesült Királyságban, továbbá Malajziában is rengeteg állásajánlatuk nyílt, amiket a weboldaukon tekinthetünk át. A Fallout 76-ból amúgy nem készült natív PlayStation 5-ös és Xbox Serieses verzió (miközben az Apex Legendsből igen, erről ma már írtunk), és nem lenne meglepő, ha ezek után jönne egy olyan bejelentés, hogy ezt a lemaradást is pótolni fogja a csak online játszható Fallout…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu