Fortnite: A játékosok Will Smith visszatérését kérik az Epic Games-től (beleértve a pofont is)

A Fortnite játékosai azt remélik, hogy az Epic Games visszahozza Will Smith karakterét az Oscaron történt incidens után.

 

Will Smith Chris Rock-nak lekevert pofonja a múlt vasárnapi Oscar-gála során igen felkapott téma lett; elemzési és vitatémákat generált a különböző médiumokban, és persze rengeteg meme-t és alkotást ihletett. Ennek hatására a Fortnite-rajongók tucatjai kampányolnak a közösségi oldalakon azért, hogy újból beépítsék a battle royale-ba Will Smith karakterét, természetesen az ikonikus pofonnal együtt.

Az Epic Games videojátékában tavaly augusztusban mutatták be Will Smith skinjét, amikor a philadelphiai színész által alakított Mike Lowrey nyomozó (Bad Boys) landolt a Fortnite szigetén. A játékosok azonban egy apró kiegészítést kérnek a karakteréhez: a pofont emote-ként szeretnék használni a játék során.

Nem biztos, hogy az Epic Games tudomásul veszi a kérést, és a Fortnite túlélői jelmezben pofozhatják majd egysmást, de ez majd kiderül. Az amerikai fejlesztőcsapat már tucatnyi ikonikus karaktert adaptált a popkultúrából a battle royale-ba, a szuperhősöktől kezdve a képregény-gonoszokon át a nagy filmes franchise-okig.

Fontos megemlíteni, hogy a Fortnite most egy kulcsfontosságú elmozdulás előtt áll azzal, hogy egy új játékmódot építettek be, amelyben nem kell semmilyen gépezetet sem építenünk, így minden eddiginél nagyobb súlyt kap a játékosok képessége és saját taktikázása.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu