Forradalminak kezeli a Starfieldet a Bethesda Game Studios

A Bethesda Game Studios (BGS) vezető tervezője szerint annyi újdonság lesz Todd Howard következő játékában, hogy ezt nem fogjuk elhinni.

 

Emil Pagliarulo egy BGS-veteránnak tekinthető, hiszen nem rövid a lista, amin ő dolgozott: The Elder Scrolls III: Morrowind, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Fallout 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 4, illetve Fallout 76. A csapat most interjút készített vele, és itt csak olajat öntött a hype tűzre a mondanivalójával. Szerinte az csak egy dolog, hogy húsz év után először új IP-t hoz létre a stúdió, de ennek megvalósítása már más tészta.

Szerinte lenyűgöző és ihlető volt, ahogy egy elképesztő játékká alakult a Starfield lassan, idővel, és a BGS is elég sok újdonságra készül benne. Pagliarulo hozzátette, hogy a fejlesztés során van egy pont, ahol minden kaotikusnak tűnik, főleg a korai szakaszok során, de eljutottak oda, ahol a játék rendszerei összeállnak valami működőképessé. Ettől jól működnek a dolgok, akár rögtön zsírozottan, és végül az az elképzelés alakul ki, amit a fejlesztés elején kitűznek. Amikor ez először történt a Starfielddel, nekik ez valóban egy igazán különleges pillanat volt. Pagliarulo szerint a játékosok őrülten jónak fogják látni a Starfieldet, amit már csak be kell fejezniük.

A Starfield 2330-ban játszódik a Tejútrendszer egy viszonylag kis szegmensében, a The Settled Systemsben (magyarul ez kb. a Letelepedett Rendszereknek nevezhető). A karakterünk a Constellation (Csillagkép) nevű szervezet tagja. Ez az univerzummal és annak rejtélyélyeivel foglalkozik (felfedező alakulatról beszélünk). Több frakcióhoz csatlakozhatunk (Crimson Fleet – a kalózok, United Kolonies – egyesült kolóniák, Freestar kollektíva, Ryujin Industries…). Todd Howard pedig a stúdió engine-jét (Creation Engine 2) az eddigi legnagyobb fejlődésen átesettnek nevezte már.

A Starfield november 11-én jön Xbox Seriesre és PC-re. Az idei E3-on 100%, hogy többet is tudni fogunk róla, elvégre ez az idei év végi hajrában a Microsoft egyik húzócíme lesz…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu